STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Το γκολ του Μάνταλου που ακυρώθηκε μέσω VAR

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο 63' ο Μάνταλος έκανε από κοντά το 2-2 για την ΑΕΚ απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε από τον Ελβετό διαιτητή Στέφαν Κλόσνερ, ο οποίος έσπευσε να τσεκάρει τη φάση στο VAR. Διαβάστε τι συνέβη.

Η ΑΕΚ βρισκόταν με 1-2 πίσω στο σκορ από τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, για την 5η αγωνιστική της Super League. Στο 63' ο Λιβάγια εκτέλεσε φάουλ από δεξιά κοντά στο κόρνερ. Ο Γιακουμάκης έκανε την κεφαλιά και ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά με το ένα χέρι. Ο Μάνταλος πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε με προβολή, κάνοντας το 2-2.

Η φάση, ωστόσο, θα ελεγχόταν από το VAR. Ο Ελβετός ρέφερι Στέφαν Κλόσνερ πήγε ο ίδιος στο μόνιτορ. Τσέκαρε δύο πράγματα. Αν ήταν εκτεθειμένος ο Μάνταλος και αν η μπάλα πέρασε την τελική γραμμή μετά την κεφαλιά του Γιακουμάκη και την απόκρουση του Ζίβκοβιτς.

Σε καμία περίπτωση δεν πέρασε η μπάλα τη γραμμή μετά την κεφαλιά με βάση τα replay, αλλά τελικά ο σκόρερ της Ένωσης ήταν σε θέση οφσάιντ σύμφωνα με την απόφαση του διαιτητή. Ο Λημνιός, με βάση τον Ελβετό, δεν κάλυπτε τον Μάνταλο.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Το γκολ του Μάνταλου που ακυρώθηκε μέσω VAR
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Το γκολ του Μάνταλου που ακυρώθηκε μέσω VAR
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ