STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Τα σενάρια για τη 2η θέση και το Champions League

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ δίνουν μάχη για τη δεύτερη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League και το Sport24.gr παρουσιάζει τα σενάρια για κάθε ομάδα, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση των playoffs.

Ο ΠΑΟΚ έσπασε το αήττητο του Ολυμπιακού, επικράτησε 1-0 στο "Γ. Καραϊσκάκης" για την 8η αγωνιστική των playoffs και έβαλε "φωτιά" στη μάχη της δεύτερης θέσης. O Δικέφαλος πηγαίνει στο ΟΑΚΑ για τον κρίσιμο αγώνα με την ΑΕΚ, διατηρώντας την ασφάλεια του +3 που απέκτησε μετά την επιστροφή των επτά βαθμών από το CAS.

Είναι δεδομένο πως μετά τα αποτελέσματα της 8ης αγωνιστικής, οι Θεσσαλονικείς είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Ωστόσο, η Ένωση διατηρεί ακέραιες τις ελπίδες, με το Sport24.gr να παρουσιάζει τα δεδομένα και τα σενάρια για κάθε ομάδα, με δύο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση των playoffs.

Συγκεκριμένα:

  • Η ΑΕΚ χρειάζεται νίκη επί του ΠΑΟΚ και καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με τον Δικέφαλο την τελευταία αγωνιστική για να κατακτήσει τη δεύτερη θέση.
  • Σε περίπτωση που το ντέρμπι των Δικεφάλων λήξει ισόπαλο, τότε ο ΠΑΟΚ θέλει έναν βαθμό κόντρα στον Άρη για να "κλειδώσει" τη δεύτερη θέση. Αν ηττηθεί από την ομάδα του Μίχαελ Ένινγκ, τότε η ΑΕΚ κατακτά τη δεύτερη θέση μόνο στην περίπτωση που νικήσει τον Ολυμπιακό στο "Γ. Καραϊσκάκης".
  • Αν ο ΠΑΟΚ φύγει με το διπλό απ' το ΟΑΚΑ, τότε η τελευταία αγωνιστική θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, αφού οι Θεσσαλονικείς θα βρίσκονται στο +6 από την Ένωση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ PLAYOFFS

1. Ολυμπιακός 85

2. ΠΑΟΚ 71

3. ΑΕΚ 68

4. Παναθηναϊκός 52

5. Άρης 41

6. ΟΦΗ 36

Το πρόγραμμα των τελευταίων αγωνιστικών:

9Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Τετάρτη 15 Ιουλίου

Άρης - Παναθηναϊκός (19:15, Κλεάνθης Βικελίδης)

ΟΦΗ - Ολυμπιακός (19:15, Θεόδωρος Βαρδινογιάννης)

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (21:30, ΟΑΚΑ)

10Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Κυριακή 19 Ιουλίου

Ολυμπιακός - ΑΕΚ (20:00, Γεώργιος Καραϊσκάκης)

Παναθηναϊκός - ΟΦΗ (20:00, ΟΑΚΑ)

ΠΑΟΚ - Άρης (20:00, Γήπεδο Τούμπας)

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ