STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Στο πέταλο ο Βράνιες με το τύμπανο

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Στο πέταλο ο Βράνιες με το τύμπανο

Ο Όγκνιεν Βράνιες έφτασε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει από κοντά το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, αποθεώθηκε και πήγε στην εξέδρα των φανατικών.

Το "παρών" στο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ - live από το Sport 24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport 24 Radio 103,3 η εξέλιξη του ματς- όπως είχε υποσχεθεί, δίνει ο Όγκνιεν Βράνιες.

Ο Βράνιες έφτασε στις 18.50 στο ΟΑΚΑ συνοδεία του υπεύθυνου ασφαλείας της Ένωσης, Γιώργου Καλτσίδη. Ο Βόσνιος πρώην παίκτης της Ένωσης μόλις έγινε αντιληπτός από τον κόσμο που βρισκόταν ήδη στις εξέδρες του ΟΑΚΑ αποθεώθηκε.

Στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το πέταλο των φανατικών οπαδών της Ένωσης όπου έβγαλε selfie με φίλους της ομάδας, ενώ είχε εγκάρδιο χαιρετισμό και με τον γνωστό οπαδό της ΑΕΚ, Νίκο Ξηροκώστα.

Αμέσως μετά ανέβηκε στην εξέδρα όπου χτύπησε το τύμπανο και συμμετείχε στα συνθήματα των οπαδών της ΑΕΚ, πριν τελικά φύγει για τα επίσημα απ' όπου θα παρακολουθήσει το ντέρμπι.

Όπως είχε γίνει γνωστό από χθες (2/2) πάντως, η Άντερλεχτ αποφάσισε να στείλει τον 29χρονο στόπερ να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα, μετά τη γνωστή ιστορία με τη Γελένα Καρλέουσα, αλλά και λόγω του φασιστικού τατουάζ που έχει χαραγμένο στο σώμα του.

Διαβάστε ακόμα:
Με καπελάκι "Ιβάν ο τρομερός" ο Γιώργος Σαββίδης
Συνοδεία δύο ελικοπτέρων η άφιξη των φιλοξενούμενων
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ