ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Περέιρα, Χούμπελ, Φούσεκ στο ΟΑΚΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ / PREGAME (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Περέιρα EUROKINISSI SPORTS

Τα τρία υψηλόβαθμα στελέχη των διεθνών ομοσπονδιών (Περέιρα, Χούμπελ, Φούσεκ) που έχουν τοποθετηθεί για να ελέγχουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, θα βρίσκονται στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Η σημασία του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής στο ΟΑΚΑ (7/10, 20:30) είναι μεγάλη και για το λόγο αυτό τα τρία "μεγάλα κεφάλια" που έχουν τοποθετήσει οι διεθνείς συνομοσπονδίες στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θα δώσουν το παρών στο γήπεδο, προκειμένου να έχουν ιδία άποψη για όλα όσα θα διαδραματιστούν.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης, ΧέρμπερτΧούμπελ, ο άνθρωπος που θυμίζουμε ότι είχε εισηγηθεί... Grexit για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ο υπερσύμβουλος της ΕΠΟ, Πετρ Φούσεκ και ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, θα βρεθούν στο μεγάλο παιχνίδι των "κιτρινόμαυρων" με τους "ερυθρόλευκους".

Αν μη τι άλλο, αποδεικνύεται πως UEFA και FIFA αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα και τους όποιους κινδύνους κρύβει ο συγκεκριμένος αγώνας, γι' αυτό και αποφασίστηκε να είναι εκεί και να παρακολουθήσουν το ντέρμπι.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ