ΑΕΚ

AEK: Κωστένογλου για αρχή, Πογέτ για το μέλλον

AEK: Κωστένογλου για αρχή, Πογέτ για το μέλλον
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η ΑΕΚ θα πορευτεί το προσεχές διάστημα με τον Νίκο Κωστένογλου, ενώ ακούγεται έντονα από τα ξημερώματα της Δευτέρας ότι άνοιξε κύκλος επαφών με τον Γκουστάβο Πογέτ.

Ο Μιγκέλ Καρντόσο αποτελεί παρελθόν για την ΑΕΚ, όπως και ο Νίκος Λυμπερόπουλος. Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πρώτες πληροφορίες ο Νίκος Κωστένογλου θα είναι ο άνθρωπος που θα εμφανιστεί το απόγευμα της Δευτέρας (26/8) στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, αναλαμβάνοντας επίσημα χρέη υπηρεσιακού προπονητή.

Από εκεί και πέρα, το πρώτο όνομα που ακούγεται για τη διάδοχη κατάσταση είναι αυτό του Γκουστάβο Πογέτ και μάλιστα παίζει δυνατά από τη στιγμή κατά την οποία ο Μιγκέλ Καρντόσο χαιρέτησε την Ένωση με απόφαση Δημήτρη Μελισσανίδη και λαϊκή απόφαση των οπαδών έξω από τα επίσημα.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ, παρότι είδε τον 51χρονο Ουρουγουανό να φεύγει επεισοδιακά από την ομάδα το '16 (λόγω διαφωνιών στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του) φαίνεται πως τον εμπιστεύεται και πιστεύει στις ικανότητες του. Επίσης, φημολογείται πως ο Πογέτ έχει αποκαταστήσει τις σχέσεις του με τους "κιτρινόμαυρους", γεγονός που κρατάει ανοιχτή την πόρτα της επιστροφής στην Ελλάδα.

Οι συζητήσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Γκουστάβο Πογέτ αναμένεται να κορυφωθούν τις επόμενες ώρες. Το πλάνο με τα μέχρι στιγμής δεδομένα θέλει τον νέο προπονητή (είτε αυτός είναι ο Ουρουγουανός είτε κάποιος άλλος) να αναλαμβάνει μετά το ματς πρωταθλήματος με τον Αστέρα Τρίπολης, δηλαδή στη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, ώστε να υπάρχει χρόνος να προλάβει να δουλέψει την ομάδα και κυρίως να την ανεβάσει ψυχολογικά μετά από τις τελευταίες εξελίξεις.

Διαβάστε ακόμα:
ΑΕΚ: Το video της αποχώρησης Καρντόσο στη 01:40
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ