STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ - Άρης: : Το "πέναλτι - δώρο" του Μάνταλου στους Θεσσαλονικείς

ΑΕΚ - Άρης: : Το "πέναλτι - δώρο" του Μάνταλου στους Θεσσαλονικείς

Ο Άρης προηγήθηκε στο 55' της ΑΕΚ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Γκάμα το οποίο προήλθε από "δώρο" του Μάνταλου ο οποίος κράτησε τον Μπα εκτός περιοχής σε μια φάση που είχε "καθαρίσει" ο Μπάρκας.

Ο Άρης προηγήθηκε της ΑΕΚ στο 55' της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μπρούνο Γκάμα. Ένα πέναλτι το οποίο ήταν "δώρο" του Μάνταλου στους Θεσσαλονικείς.

Συγκεκριμένα στο 52' ο Ματίγια εκτέλεσε ένα φάουλ από τα δεξιά, ο Μπάρκας είχε βγει και είχε "καθαρίσει" τη φάση καθώς την μπλόκαρε και ήθελε να βγάλει την ομάδα του στην αντεπίθεση.

Την ίδια ώρα όμως ο αρχηγός της ΑΕΚ άπλωσε το χέρι του και κράτησε τον Μπα με αποτέλεσμα να τον ρίξει κάτω εκτός φάσης. Ο Παπαπέτρου ενημερώθηκε από το VAR πως υπάρχει παράβαση, πήγε να δει ο ίδιος το VAR και έδειξε την άσπρη βούλα.

ΑΕΚ - Άρης: : Το "πέναλτι - δώρο" του Μάνταλου στους Θεσσαλονικείς

Ο Μάνταλος με το που είδε τον ρέφερι να δείχνει το πέναλτι δεν μπορούσε να πιστέψει την απόφαση του Παπαπέτρου και δεν δεχόταν πως ο ίδιος έκανε λάθος και προσπαθούσε να δικαιολογηθεί λέγοντας: "Τι δίνεις; Αυτός πέφτει πάνω το χέρι μου". Ενώ και ο Μπάρκας που πήγε να διαμαρτυρηθεί είχε να προσθέσει: "Πρώτα δεν γίνεται φάουλ σε μένα, γιατί δεν το δίνεις;".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ