STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΑΕΚ - Άρης: Αποδοκιμασίες στο ΟΑΚΑ μετά την ισοπαλία

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Άρη αν και έπαιξε με παίκτη παραπάνω από το 53ο λεπτό και οι οπαδοί της ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες μετά το 1-1 στο φινάλε.

Η ΑΕΚ αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον Άρη για την 11η αγωνιστική της Super League 1 και το γεγονός αυτό έφερε έντονο προβληματισμό στον Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος παραδέχτηκε στο flash interview μπροστά στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού της Nova πως το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό και πως η εικόνα της ομάδας του δεν ήταν καθόλου καλή.

Πέρα ωστόσο από τον τεχνικό της Ένωσης που ήταν απογοητευμένος, ανάλογα συναισθήματα πλημμύρισαν και τους οπαδούς της ΑΕΚ που βρέθηκαν στις εξέδρες του ΟΑΚΑ, με το τελευταίο τριπλό σφύριγμα του διαιτητή Ευαγγέλου να πυροδοτεί έντονες αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα από τις κερκίδες.

Άλλωστε, η αποτυχία της ΑΕΚ να πάρει τους τρεις βαθμούς την άφησε πολύ πίσω σε σχέση με την κορυφή, με τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ να μοιράζονται την πρώτη θέση έχοντας συγκεντρώσει αμφότεροι 27 βαθμούς και τους κιτρινόμαυρους να είναι στην 3η θέση με εννέα λιγότερους (18).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ - Άρης 1-1: Ισοπαλία με VAR και γιούχα
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ