Αδιέξοδο και αναβολή στη Λίγκα, νέο Δ.Σ. την Πέμπτη (3/8)

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Συνέλευση της Super League καθώς δεν έχει βρεθεί άκρη με το "φλέγον" ζήτημα των τηλεοπτικών.

Ούτε στη συνεδρίαση της Παρασκευής (28/7) στη Super League βρέθηκε άκρη με το "φλέγον" ζήτημα των τηλεοπτικών και τη διαμάχη με τη FORTHNET και τη μείωση που έχει προτείνει το συνδρομητικό κανάλι.

Με αποτέλεσμα μετά από τρεις ώρες συνεδρίασης το Διοικητικό Συμβούλιο και η Γενική Συνέλευση της Super League να αναβληθούν και πάλι για την Πέμπτη 3 Αυγούστου. Για τότε μάλιστα μετατέθηκε και η υπογραφή της προκήρυξης του πρωταθλήματος ενόψει της νέας σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση που βγήκε από την διοργανώτρια αρχή αναφέρει:

"Ανακοινώνεται ότι την Πέμπτη 3 Αυγούστου 2017 θα συνεχιστούν το Διοικητικό Συμβούλιο και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 28ης Ιουλίου 2017 στα γραφεία της Super League, σε ώρες που θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ημερών".

Όσο περνούν οι μέρες και δεν βρίσκεται λύση όμως αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι τα πράγματα όλο και πιο δύσκολα γίνονται και πως κανείς δεν είναι διατεθειμένος να κάνει πίσω αν δεν ικανοποιηθεί.

Επίσης από τη στιγμή που ακόμα δεν υπογράφηκε η προκήρυξη ανοιχτό παραμένει και το τι μέλει γενέσθαι με το πρωτάθλημα και τις ομάδες που θα μετέχουν σε αυτό και τα play offs ή όχι.

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24