STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Άδεια και για ΠΑΟΚ, Καλλονή, Λεβαδειακό

Άδεια και για ΠΑΟΚ, Καλλονή, Λεβαδειακό
INTIME SPORTS

Την Μεγάλη Πέμπτη αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΕΠΟ για το θέμα των αδειοδοτήσεων αλλά ήδη κάποιες ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, η Καλλονή και ο Λεβαδειακός γνωρίζουν ότι δεν έχουν πρόβλημα.

Μετά τον Παναθηναϊκό που όπως όλα δείχνουν εξασφάλισε την σχετική αδειοδότηση από την ΕΠΟ για συμμετοχή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κάποιες ακόμα ομάδες γνωρίζουν ότι έχουν πάρει την άδεια καθώς η εισήγηση της επιτροπής είναι θετική. Συγκεκριμένα τόσο ο ΠΑΟΚ παίρνει άδεια ενώ υπήρξαν και σχετικές ανακοινώσεις από την Καλλονή και τον Λεβαδειακό που αναφέρονται στην χορήγηση της σχετικής άδειας.

Την Μεγάλη Τρίτη ολοκληρώθηκε η σχετική διαδικασία και μέχρι την Μεγάλη Πέμπτη θα υπάρξει και η σχετική ανακοίνωση από την επιτροπή αδειοδοτήσεων.

Σε ότι έχει να κάνει με τις ομάδες που γνωρίζουν ήδη τι πρόκειται να γίνει οι εκπρόσωποι του "δικεφάλου του βορρά", οι δικηγόροι Λάμπρος Μπίρδας και Αχιλλέας Μαυρομάτης, αποχωρώντας από τα γραφεία της ΕΠΟ υποστήριξαν: "Η εισήγηση του τμήματος αδειοδότησης είναι θετική".

Ανακοινώσεις από Λεβαδειακό, Καλλονή

Επιπλέον, Λεβαδειακός και Καλλονή ανακοίνωσαν μέσω των ιστοσελίδων τους ότι και για τον δικό τους φάκελο, η εισήγηση ήταν θετική.

Η σχετική ανακοίνωση της ομάδας της Βοιωτίας αναφέρει:

"Εξετάστηκε σήμερα ο φάκελος που υπέβαλλε η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ στην επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Όπως κάθε χρόνο, η εξέταση είχε διάρκεια ελάχιστα λεπτά και η εισήγηση της επιτροπής ήταν θετική, δίνοντας έτσι το πράσινο φως για την αδειοδότηση της νέας περιόδου".

Ενώ σε αυτή της Καλλονής σημειώνεται:

"Θετική ήταν η εισήγηση της Επιτροπής Αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ για την αδειοδότηση και τη συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ στην προσεχή αγωνιστική περίοδο της Superleague. Παρόντες στη διαδικασία ήταν ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ Κώστας Παπαδόπουλος, ο δικηγόρος της ΠΑΕ Αργύρης Λίβας και ο Οικονομικός Διευθυντής της ΠΑΕ Γιάννης Ιατρέλλης".

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, μάλιστα, Νίκος Μιχαλάκης, δήλωσε: "Για αυτή την αδειοδότηση θα ήθελα να ευχαριστήσω τους άμεσους συνεργάτες μου για την προσπάθειά τους όλο το προηγούμενο διάστημα. Ευχαριστώ τον Αντιπρόεδρο Κώστα Παπαδόπουλο, τον Γενικό Διευθυντή Προκόπη Καρτάλη, την συντονίστρια της διαδικασίας της αδειοδότησης στην ομάδα μας Γεωργία Παπασταύρου και την υπεύθυνη του οικονομικού τμήματος της ΠΑΕ Χριστίνα Σικέλη για την ομαδική δουλειά που έκαναν όλοι τους ώστε να καταφέρει η ομάδα μας να αδειοδοτηθεί για τη νέα αγωνιστική χρονιά στη Super League".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ