ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χαλκιάς, ο "μαθουσάλας" του Κυπέλλου Ελλάδας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Χαλκιάς EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Χαλκιάς ξεκίνησε βασικός στο Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός σε ηλικία 43 ετών, 6 μηνών και 2 ημερών! Ο "μαθουσάλας" του Κυπέλλου Ελλάδας o γκολκίπερ των Αχαιών, 24 χρόνια μεγαλύτερος από τον Πίσπα που παίζει με το "τριφύλλι".

Όλα τα ρεκόρ κατέρριψε στο Κύπελλο Ελλάδας ο Κώστας Χαλκιάς. Σε ηλικία 43 ετών, 6 μηνών και 2 ημερών ο άλλοτε διεθνής γκολκίπερ ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα της Παναχαϊκής, στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, το βράδυ της Τετάρτης (29/11).

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Χαλκιάς EUROKINISSI SPORTS

Δεν υπάρχει άλλος μεγαλύτερος από αυτόν που να έχει αγωνιστεί στον θεσμό, τουλάχιστον από το 1995 και μετά. Δεύτερος πια μεγαλύτερος ο Κώστας Κιάσσος, ο οποίος σε ηλικία 41 ετών, 1 μήνα και 18 ημερών είχε παίξει στις 31/01/2017 στο ΟΦΗ - Ξάνθη. Τέταρτος είναι ο Θανάσης Τόλιος, ο γκολκίπερ του Αιγινιακού (40χρ. 11μ. 22ημ.), που έπαιξε σήμερα στο Αιγινιακός - ΠΑΟΚ.

Είναι αξιοσημείωτο πως ο Σωτήρης Πίσπας που χρησιμοποίησε από τον Μαρίνο Ουζουνίδη στην ενδεκάδα του "τριφυλλιού", είναι κατά 24 χρόνια μικρότερος του Χαλκιά, ο οποίος φυσικά έχει αγωνιστεί κατά το παρελθόν στον Παναθηναϊκό. Ο Μασούρας της Παναχαϊκής, που και αυτός ήταν βασικός, είναι γεννημένος το 2001, άρα είναι 27χρόνια μικρότερος από τον Χαλκιά.

Τελευταία φορά που είχε παίξει σε επαγγελματικό ματς ο Χαλκιάς ήταν στις 16/5/2012, σε αγώνα ΑΕΚ - ΠΑΟΚ για τη Super League. Έχουν περάσει δηλαδή σχεδόιν 5,5 χρόνια από τότε.

Πηγή: soccerbase.gr

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ