ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Χαλαρά στην Ελευσίνα η ΑΕΛ, 4-1 τον Πανελευσινιακό

Χαλαρά στην Ελευσίνα η ΑΕΛ, 4-1 τον Πανελευσινιακό
ΑΕΛ INTIME SPORTS

Η ΑΕΛ νίκησε με 4-1 στη Δυτική Αττική τον Πανελευσινιακό, σε αγώνα για τον 7ο όμιλο του Κυπέλλου. Ανώτεροι οι "βυσσινί" απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει μόνο ήττες σε επίσημα παιχνίδια. (VIDEOS).

Με τρίποντο ξεκίνησε η ΑΕΛ τις υποχρεώσεις της στον 7ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδος. Η ομάδα του Ράτκο Ντόστανιτς ήταν καταφανέστατα ανώτερη από τον Πανελευσινιακό και επικράτησε με 4-1, έχοντας χάσει και πέναλτι με τον Μπόγιοβιτς στο 68'.

Το 0-1 έκανε ο Κρητικός με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή, στο 22'. Ο Πανελευσινιακός θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 28', αλλά το σουτ του Γιαννιτσάνη πέρασε εκτός εστίας. Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους η ΑΕΛ έφτασε και σε δεύτερο τέρμα. Στο 46' ο Καπός με ωραίο γυριστό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ύστερα από ωραία σέντρα του Μονιάκη.

Δύο λεπτά μετά ο Κακαράς με κεφαλιά μείωσε σε 1-2, έπειτα από σέντρα του Παληγεώργου. Η ΑΕΛ όμως ήταν πολύ ανώτερη και έφτασε στο 1-3 στο 60', με κεφαλιά του Σουλιώτη από γέμισμα του Μονιάκη. Στο 68' ο Ταμπάκης έκανε χέρι, ο διαιτητής Γκάμαρης (Αθηνών) καταλόγισε πέναλτι, αλλά ο Μπόγιοβιτς δεν κατάφερε να σκοράρει, με τον Στεργιώτη να απομακρύνει με το ένα χέρι.

Το τελικό 1-4 σημειώθηκε στο 79', όταν ο Καπός βγήκε απέναντι στον Στεργιώτη και πλάσαρε σωστά για το 4-1! Πλέον η ομάδα του κάμπου μπορεί να διεκδικήσει την πρόκριση στους "16" Κυπέλλου στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Skoda Ξάνθη (1/12) και ΑΕΚ (15/12).

Τα γκολ: 48' Κακαράς - 22' Κρητικός, 46', 79' Καπός, 60' Σουλιώτης

Πανελευσινιακός: Μανιάτης (51' λ. τρ. Στεργιώτης), Παληγεώργος, Δημόπουλος, Λίτσος, Γκεμίσης, Ταμπάκης, Κακαράς, Κορνελάτος, Τζώρτζης (46' Μπαρμπόσα), Ναούμ (46' Μπλάνκο), Γιαννιτσάνης.

ΑΕΛ: Ξενοδόχοφ, Μονιάκης, Κομεσίδης, Σουλιώτης, Ροβίθης (74' Καμπλιώνης), Χάμος, Καπός, Μασούρας, Κρητικός, Χοτζάλι, Πάτο (57' Μπόγιοβιτς).

Θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ