ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Βρύζας: "Την Πέμπτη η έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας"

ΕΠΟ - ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ)
ΕΠΟ - ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ. ( Eurokinissi Sports - ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αγωνιστικού της ΕΠΟ, Ζήσης Βρύζας, ξεκαθάρισε ότι η έδρα του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας θα αποφασιστεί την Πέμπτη (23/3) στο Διοικητικό Συμβούλιο της Διοικούσας Επιτροπής. Τι είπε για Εθνική και Ζέκα.

Η κληρωτίδα έφερε τα ζευγάρια, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός - ΑΕΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο δεν έχει αποφασιστεί ακόμη η έδρα του τελικού της διοργάνωσης καθώς εκτός από το ΟΑΚΑ ακούγεται ότι εξετάζονται και τα "AEL FC Arena" και "Καυτανζόγλειο". Αυτή θα ανακοινωθεί την Πέμπτη (23/3), στο Διοικητικό Συμβούλιο της Διοικούσας Επιτροπής όπως ανέφερε μετά την κλήρωση ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αγωνιστικού της ΕΠΟ, Ζήσης Βρύζας.

"Η διαδικασία δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά. Είναι μία κλήρωση Κυπέλλου. Παρότι υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον, η διαδικασία παρέμεινε απλή. Αναφερόμαστε στις τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και περιμένουμε να δούμε υψηλού επιπέδου ποδόσφαιρο, και να δούμε τις καλύτερες ομάδες στον τελικό.

Την Πέμπτη στο Συμβούλιο θα λάβουμε την απόφαση για την έδρα του τελικού. Υπάρχουν οι εναλλακτικές περιπτώσεις, αρκεί να πληρούνται όλες οι απαραίτητες συνθήκες για τα μέτρα ασφαλείας", υποστήριξε αρχικά ο Ζήσης Βρύζας και στη συνέχεια μίλησε για το ματς της Εθνικής Ελλάδας με την αντίστοιχη του Βελγίου στις 25 Μαρτίου και την πιθανότητα συμμετοχής του Ζέκα.

"Θα δώσουμε μία μάχη και μακάρι να την κερδίσουμε. Ο Ζέκα είναι μία επιλογή που πιστεύουμε ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, το διαδικαστικό κομμάτι δεν έχει τελειώσει ακόμα. Τρέχουμε όλες τις διαδικασίες για να τεθεί στην διάθεση του προπονητή".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ