ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Βούλιαξε η ΑΕΚ στην λάσπη, 2-2 με την Αναγέννηση

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΕΚ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με 2-0 στον κακό αγωνιστικό χώρο της Καρδίτσας, αλλά στη συνέχεια έκανε αγγαρεία και το πλήρωσε, αφού η Αναγέννηση ισοφάρισε σε 2-2

Ο λασπωμένος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Καρδίτσας δεν προσφερόταν για αγωνιστικά πειράματα, ούτε καν για ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά ο Ζοσέ Μοράις θα μπορούσε να ήταν απόλυτα ικανοποιημένος και για τους πιτσιρικάδες που έβαλε στην ενδεκάδα και για τον Πέκχαρτ που πέτυχε δυο γκολ.

Όμως όλα αυτά θα συνέβαιναν, αν η ΑΕΚ δεν είχε επαναπαυθεί όταν προηγήθηκε με 2-0, αν δεν έβλεπε το υπόλοιπο ματς ως αγγαρεία και αν δεν επέτρεπε στην Αναγέννηση και να ισοφαρίσει σε 2-2 και ακόμα και να απειλήσει με ολική ανατροπή.

Τελικά η Ένωση έφυγε από την Καρδίτσα μόνο με τον βαθμό της ισοπαλίας και κυρίως με αποδοκιμασίες από τον κόσμο της.

Η αλήθεια είναι πως η ΑΕΚ… εμφανίστηκε στο γήπεδο μόνο για 47 λεπτά. Τόσο κράτησε η καλή παρουσία του Τσέλιου και του Γαλανόπουλου στην μεσαία γραμμή, τόσο χρειάστηκε η Ένωση για να προηγηθεί με 2-0. Με σκόρερ τον Πέκχαρτ.

Ο Τσέχος στο 36’ πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή και με όμορφο σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία του τερματοφύλακα της Καρδίτσας για το 1-0. Και στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πέκχαρτ εκτέλεσε με το… γόνατο εξ’ επαφής τον Πρίφτη, μετά από σέντρα του Ζόριτς. Από εκείνο το σημείο και μετά, οι παίκτες της ΑΕΚ σχεδόν εξαφανίστηκαν από το γήπεδο.

Η Αναγέννηση σταθερά κέρδιζε μέτρα και κυρίως στημένες φάσεις έξω από την περιοχή του Ανέστη, καθώς οι παίκτες της ΑΕΚ έβγαιναν συνεχώς δεύτεροι στις διεκδικήσεις της μπάλας. Στο 68’ μετά από φάουλ ο Τζέκος με κεφαλιά μείωσε σε 2-1. Όμως το γκολ δεν αφύπνισε κανέναν στην ΑΕΚ, αντιθέτως έκανε τους γηπεδούχους να πιστέψουν πολύ περισσότερο πως μπορούν να πάρουν κάτι παραπάνω από το ματς. Και στο 76’ ο Μάιγκα με κεφαλιά, μετά από κόρνερ, ισοφάρισε σε 2-2.

Ενώ σαν να μην έφτανε αυτό, ο Τζέκος δυο φορές, απείλησε ξανά. Και μια τον σταμάτησε ο Ανέστης και μια πλάσαρε άουτ. Όσο για τον Αλμέιδα και τον Αραβίδη που ο Μοράις τους έριξε άρον άρον στο παιχνίδι, δεν πρόλαβαν να σώσουν τίποτα απολύτως στα τελευταία λεπτά.

Ο διαιτητής Βάτσιος (Δυτ. Αττικής) έδειξε κίτρινη στους Ντιατά και Κισκαμπάνη

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Πρίφτης, Καραγιάννης, Δημόπουλος, Μάιγκα, Κισκαμπάνης,Σμίλτος (46’ Τσιλούλης), Φέτσης, Μπλέντι, Τζέκος, Μπιτέλης (82’ Τσόπελας), Ντιάτα (56’ Ξέρρας).

ΑΕΚ: Ανέστης, Γιαννούτσος, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Μπακάκης, Μανωλάς, Τσέλιος (79’ Αλμέιδα) Γαλανόπουλος, Ροντρίγκες (86’ Αραβίδης), Ζόριτς (67’ Ντίντακ), Πέκχαρτ.

6ος Όμιλος

1) ΑΕΚ 4 (6-2)
2) Λαμία 3 (1-0)
3) Αν. Καρδίτσας 1 (2-3)
4) Κέρκυρα 0 (0-4)

*Κέρκυρα και Λαμία έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο με τις δυο ομάδες να αναμετρούνται την Τετάρτη (30/11).

Η 3η αγωνιστική

13 Δεκεμβρίου

Αναγέννηση-Καρδίτσας
Λαμία-ΑΕΚ

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ