ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Βέροια - Ερμιονίδα 4-1

Βέροια - Ερμιονίδα 4-1
INTIME SPORTS

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε στο Κύπελλο Ελλάδας η Βέροια, η οποία ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Ερμιονίδας, επικρατώντας με το άκρως εμφατικό 4-1 στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Με... φόρα από τις εμφανίσεις της στο πρωτάθλημα, η Βέροια μπήκε και στην δεύτερη τη τάξει διοργάνωση, το Κύπελλο Ελλάδας. Η ομάδα του Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο, επιβλήθηκε άνετα με 4-1 της Ερμιονίδας στην πρωτεύουσα της Ημαθίας για την 1η αγωνιστική της 2ης φάσης, ξεκινώντας με το δεξί τις υποχρεώσεις της.

Ο Ντουμίτρου ήταν αυτός που άνοιξε τον "χορό" των τερμάτων για τους γηπεδούχους και ο ίδιος παίκτης στο 28' έκανε το 2-0, που αποτέλεσε και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Οι "βάσεις" για ένα εύκολο τρίποντο είχαν μπει για την "Βασίλισσα του Βορρά".

Στο 69', ο Κάμπορα διαμόρφωσε το 3-0 για την Βέροια, τρία λεπτά μετά ο Τζινάρ μείωσε για τους φιλοξενούμενους, για να έρθει ο Γεωργιάδης και να κάνει το 4-1, το οποίο ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι ήταν το φαβορί ευθύς εξ αρχής, βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και δεν συνάντησαν αντίσταση από έναν αντίπαλο εμφανώς κατώτερο, που δεν μπορούσε να τους κοιτάξει στα μάτια. Μάλιστα, σε συνδυασμό με το 2-2 στο Απόλλων Σμύρνης - Εργοτέλης έχουν πάρει κεφάλι στη βαθμολογία του έκτου ομίλου.

Οι συνθέσεις του αγώνα:

ΒΕΡΟΙΑ: Τζίνάρ, Βέρτζος, Όστοϊτς, Καταλά, Ραούλ Μπράβο, Μπαλάφας, Παυλίδης (66' Καλτσάς), Γεωργιάδης, Μπαργκάν, Κατίδης (55' Μπατιόν), Ντουμίτρου (54' Κάμπορα).

ΕΡΜΙΟΝΙΔΑ: Πουρής, Παπανικολάου, Λίτσης (48' λ.τ. Μουσταφίδης), Ιασωνίδης, Τζάνης, Κιοσσές, Σβόγιτς, Συμελίδης, Παβίσεβιτς (46' Τάπε), Βλαχόπουλος, Καραδέμητρος (46' Στοϊμίροβιτς).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΜΙΛΟΥ

1. Βέροια 3 (4-1)

2. Εργοτέλης 1 (2-2)

3. Απόλλων Σμύρνης 1 (2-2)

4. Ερμιονίδα 0 (1-4)

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ