ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τρίκαλα - Αστέρας Τρίπολης 0-1: Άνετα στους "16" οι Αρκάδες

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αστέρας Τρίπολης χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα πέρασε από την έδρα των Τρικάλων με 1-0 και "σφράγισε" την πρόκρισή του στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το δύο στα δύο πραγματοποίησε στον όμιλό του ο Αστέρας Τρίπολης, καθώς επικράτησε των Τρικάλων με 1-0, γεγονός που του έδωσε το εισιτήριο για τους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το καθοριστικό γκολ των Αρκάδων πέτυχε ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της αναμέτρησης, Μαρκ Φερνάντες στο 32' ο οποίος είχε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει, αλλά και να δημιουργήσει κάποιο τέρμα, ωστόσο δεν βρήκε στόχο ή δεν του έκαναν το... χατήρι οι συμπαίκτες του.

Στα της αναμέτρησης, λοιπόν, τα Τρίκαλα ήταν η ομάδα που μπήκε καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο -σ' έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο- και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους ανώτερους ποιοτικά φιλοξενούμενους. Σταδιακά, όμως, ο Αστέρας Τρίπολης που κατέβηκε με αρκετές αλλαγές στη βασική του ενδεκάδα ανέβασε την απόδοσή του και πήρε τον έλεγχο του αγώνα.

Για την καλή τους εικόνα οι φιλοξενούμενοι δικαιώθηκαν στο 32' με το γκολ του Φερνάντες, ενώ θα μπορούσαν να σκοράρουν κι άλλα τέρματα με τις ευκαιρίες που έχασαν και τις δύο φάσεις που "κόπηκαν" ως οφσάιντ από την βοηθό Δέτση λανθασμένα.

ΜΟΝΟ ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Στο δεύτερο σαρανταπεντάλεπτο ο Αστέρας Τρίπολης ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 90' για να κάνει φάση η ομάδα των Τρικάλων μ' ένα εξαιρετικό σουτ του Σταματάκου που πέρασε άουτ.

Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πάνος, στόπερ των γηπεδούχων έκανε χέρι μέσα στην περιοχή του Ταΐρη, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης, Κωνσταντίνος Κοτσάνης από τη Δράμα, έδειξε να συνεχιστεί κανονικά το παιχνίδι που ολοκληρώθηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά με τους ποδοσφαιριστές του Σάββα Παντελίδη να έχουν συνολικά 20 τελικές!

Οι ενδεκάδες:

Τρίκαλα (Ντόστανιτς): Ταΐρης, Νιάρος, Γκοτόβος, Πάνος, Γκουγκούδης, Ηλιάδης (61' Καπός), Γκατζολάρι (46' Μαντιανί), Τσιάρας, Μακρίδης (73' Σταματάκος), Συμελίδης, Γιουκαρής.

Αστέρας Τρίπολης (Παντελίδης): Παπαδόπουλος, Ορτέγκα, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κώτσιρας, Μουνάφο, Μπελόκ, Φερνάντεθ (61' Τόνσο), Ρόλε (70' Μπαστιάνος), Τσιλιανίδης (84' Καλτσάς), Δουβίκας.

Η βαθμολογία:

Αστέρας Τρίπολης 6

Απόλλων Παραλιμνίου 1

Τρίκαλα 1

Απόλλων Σμύρνης 0

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ