ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τρέχουν για το Πανθεσσαλικό στην ΕΠΟ

Τρέχουν για το Πανθεσσαλικό στην ΕΠΟ
Πανθεσσαλικό

Αγώνα δρόμου προκειμένου να προλάβουν να ετοιμάσουν το Πανθεσσαλικό και να μην τεθεί θέμα αλλαγής έδρας θα κάνουν στην ΕΠΟ σε συνεργασία με τους ανθρώπους του σταδίου αλλά και τους ανθρώπους της τοπικής κοινωνίας του Βόλου.

Αυτό που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση στην ΕΠΟ από τη στιγμή που ανακοίνωσαν ότι ο τελικός της 6ης Μαίου θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό είναι να αλλάξουν την απόφαση τους.

Για αυτό και είναι αποφασισμένοι να τρέξουν για να λύσουν μέσα στα επόμενα δυο-τρία 24ώρα όσα προβλήματα έχουν παρουσιαστεί ώστε στην επίσημη συνάντηση της Τρίτης που θα γίνει στο γήπεδο του Βόλου να είναι όλα έτοιμα και η αστυνομία να δώσει την έγκριση της.

Το Σάββατο το πρωί έγινε μια άτυπη συνάντηση στο γήπεδο στην οποία συμμετείχε ο Δήμαρχος Βόλου, Θάνος Θεοδώρου, ο επικεφαλής της Διεύθυνσης Αγωνιστικού της ΕΠΟ, Ζήσης Βρύζας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας, Γιάννης Τόλιας, ο διοικητής του αστυνομικού τμήματος Νέας Ιωνίας Βόλου, Θανάσης Καλαμπόκας, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ, Περικλής Λασκαράκης, ο υπεύθυνος εγκατάστασης του Πανθεσσαλικού Σταδίου, Τάσος Μιλάνος και οι εκπρόσωποι των ομάδων ΠΑΟΚ και ΑΕΚ. Ενώ και την Κυριακή θα γίνει μια ανάλογη συνάντηση που θα συζητηθούν όλα τα θέματα και οι εξελίξεις που έχουν σημειωθεί στα θέματα που έχουν προκύψει.

Το βασικό πρόβλημα είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχουν κάμερες ασφαλείας εσωτερικά στο γήπεδο. Γιατί στους εξωτερικούς χώρους υπάρχουν. Για το πρόβλημα αυτό οι υπεύθυνοι του γηπέδου έχουν προσλάβει μια ιδιωτική εταιρεία η οποία αναμένεται να κάνει την εγκατάσταση των εσωτερικών καμερών προκειμένου να μην υπάρξει πρόβλημα και η αστυνομία να δώσει την έγκριση της.

Στο θέμα με τις τουαλέτες που δεν υπάρχουν στο ένα πέταλο του γηπέδου όπως ειπώθηκε θα τοποθετηθούν χημικές και δεν θα υπάρξει πρόβλημα καθώς κάτι ανάλογο είχε γίνει και το 2007 καθώς στο Πανθεσσαλικό είχε φιλοξενηθεί ο τελικός Παναθηναϊκός-Λάρισα.

Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο ότι στο γήπεδο θα βρεθούν αρκετοί security από την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται η ΕΠΟ για την διεξαγωγή των αγώνων αλλά και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και ματ φυσικά που θα βρεθούν στις "νεκρές ζώνες" ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων.

Τα ζητήματα που υπάρχουν είναι αρκετά για τους ανθρώπους της ΕΠΟ αλλά στόχος είναι να καμφθούν οι όποιες δυσκολίες για να μην αλλάξει η έδρα. Δεν αποκλείεται μάλιστα και την Κυριακή μετά την άτυπη νέα συνάντηση που θα έχει γίνει να υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες για το τι μέλει γενέσθαι.

Φυσικά από τους ανθρώπους της ΕΠΣ Θεσσαλίας επικρατεί η άποψη πως όλα θα είναι έτοιμα και η Αστυνομία θα δώσει το τελικό "ΟΚ" όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο Sport24.gr ο κ. Λασκαράκης.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ