ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το πρώτο πέναλτι που αποκρούει ο Μπάρκας, το πρώτο που χάνει ο Πρίγιοβιτς

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Μπάρκας, Πρίγιοβιτς EUROKINISSI SPORTS

Ο Βασίλης Μπάρκας απέκρουσε το πρώτο του πέναλτι σε συλλογικό επίπεδο και σε επίπεδο ανδρών. Ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς, παράλληλα, αστόχησε για πρώτη φορά από την άσπρη βούλα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Πρωταγωνιστής της ΑΕΚ στο πρώτο ημίχρονο του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας ήταν ο Βασίλης Μπάρκας. Ο 24χρονος γκολκίπερ απέκρουσε το πέναλτι που εκτέλεσε στο 25' ο Αλεκσάνταρ Πρίγιοβιτς και διατήρησε την εστία του απαραβίαστη. Αυτό ήταν το πρώτο πέναλτι που απέκρουσε σε συλλογικό επίπεδο ο κίπερ της Ένωσης. Ήταν επίσης το πρώτο που αποκρούει σε επίπεδο ανδρών.

Ο Μπάρκας έχει δεχτεί οκτώ γκολ από την άσπρη βούλα, ενώ το μοναδικό που είχε αποκρούσει μέχρι σήμερα ήταν σε αγώνα της Εθνικής Κ19 απέναντι στους Κροάτες, σε διεθνές φιλικό, στις 5 Ιουνίου 2013.

Ο Σέρβος στράικερ του ΠΑΟΚ νικήθηκε για πρώτη φορά από το σημείο του πέναλτι όσο καιρό αγωνίζεται στην Ελλάδα. Τις προηγούμενες οκτώ φορές είχε σημαδέψει σωστά βρίσκοντας δίχτυα.

Ο Πρίγιοβιτς είχε σκοράρει τη σεζόν 2016-2017 κόντρα σε Παναιτωλικό και Βέροια, ενώ εφέτος με Πανιώνιο, Αστέρα, Έστερσουντ, Λεβαδειακό και Παναιτωλικό. Αξιοσημείωτο ότι τα έξι από τα οκτώ πέναλτι τα έστειλε στην ίδια γωνία που επέλεξε σήμερα με την ΑΕΚ, δηλαδή την αριστερή του γκολκίπερ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ