ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Το ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε videos

Το ΑΕΚ - Ολυμπιακός σε videos

Το Sport24.gr βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και σας μεταφέρει με εικόνα όλα όσα συμβαίνουν πριν την έναρξη του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Η μεγάλη ρεβάνς ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό ξεκίνησε στις 19:00 και το Sport24.gr πήρε θέση στα δημοσιογραφικά του ΟΑΚΑ για τη ρεβάνς Κυπέλλου με φόντο ένα εισιτήριο για την 4άδα της διοργάνωσης.

Σας μεταφέρουμε το κλίμα πριν την σέντρα του ματς με όλα όσα συμβαίνουν μέσα και έξω από το γήπεδο, αφού 65.000 "Ενωσίτες" εξάντλησαν τα εισιτήρια για το σπουδαίο αυτό παιχνίδι.

Ο κόσμος της ΑΕΚ... προθερμαίνεται ενόψει του αγώνα

Οι φίλοι της ΑΕΚ παίρνουν από νωρίς θέση στο γήπεδο και "ζεσταίνονται" ενόψει της σέντρας του αγώνα. Πολύ όμορφη η ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, ας ελπίσουμε να είναι έτσι και στην συνέχεια και να μην συμβεί το παραμικρό.

Η άφιξη των αποστολών των δυο ομάδων στο ΟΑΚΑ

Οι αποστολές των δυο ομάδων έφτασαν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα και παρατράγουδο στο γήπεδο για το ματς. Όλα κυλούν πολύ καλά ως τώρα.

Οι παίκτες στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ

Οι παίκτες της Ένωσης βγήκαν εν μέσω αποθέωσης στον αγωνιστικό χώρο για αναγνωριστική βόλτα. Οι φίλοι της ομάδας ζητούν νίκη και πρόκριση κόντρα στον Ολυμπιακό.

Οι παίκτες για ζέσταμα στο χορτάρι

Πανικός την ώρα που μπήκαν για ζέσταμα οι παίκτες της ΑΕΚ. Ο κόσμος της ομάδας, τους αποθέωσε έντονα, ενώ το αντίθετο συνέβη μόλις μπήκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού.

Επιθεώρηση του αγωνιστικού χώρου από τον Περέιρα

Την καθιερωμένη του βόλτα στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ έκανε και ο Βίτορ Περέιρα, προκειμένου να δει σε τι κατάσταση βρίσκεται το γήπεδο.

Η εκρηκτική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ

Λίγο πριν ξεκινήσει το ματς, οι φίλοι της ΑΕΚ δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι πανηγυρισμοί στο γκολ και το ντου των οπαδών

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ