ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θύελλα Καμαρίου - Ατρόμητος 0-8: Με αστρονομικό σκορ οι Περιστεριώτες στους "16" του Κυπέλλου

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ατρόμητος ήταν σαρωτικος απέναντι στην Θύελλα Καμαρίου την οποία διέλυσε με 8-0 και πήρε με πανηγυρικό τρόπο το εισιτήριο για την φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Νίκη έστω με... μισό μηδέν αρκούσε στον Ατρόμητο για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ομάδα του Περιστερίου να είναι ωστόσο καταιγιστική στο τελευταίο παιχνίδι της στη φάση των ομίλων και να φιλοδωρεί με οκτώ γκολ (!) την Θύελλα Καμαρίου σε μία από τις μεγαλύτερες νίκες της ιστορίας τους.

Το παιχνίδι είχε ουσιαστικά τελειώσει πριν καν... αρχίσει καθώς με τη συμπλήρωση 15 λεπτών αγώνα οι παίκτες του Κάναντι είχαν πετύχει τρία γκολ (9' Βασιλακάκης, 12' Ουμπίδες, 15' Καρασαλίδης), ενώ στο ημίχρονο το σκορ έφτασε στο 5-0, με άλλους δύο παίκτες να χρίζονται σκόρερ (28' Μούγιακιτς, 43' Σάκιτς).

Το δεύτερο ημίχρονο είχε μετατραπεί σε τυπική διαδικασία, παρόλα αυτά οι Περιστεριώτες έδειξαν πως δεν βρίσκονται τυχαία στην 3η θέση της βαθμολογίας της Super League καθώς πίεσαν τους Σαντορινιούς (συμμετείχαν φέτος για πρώτη φορά στο θεσμό του Κυπέλλου) και πέτυχαν άλλα τρία γκολ.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μούγιακιτς έκανε δύο τα προσωπικά του τέρματα στο 65' και οι Κωτσόπουλος (74') και Ενσικουλού (80') έβαλαν και αυτοί το όνομά τους στη λίστα των σκόρερ, με το 8-0 να μένει στην ιστορία ως ένα από τα μεγαλύτερα σκορ στο θεσμό.

Σημειώνεται πως ο Ατρόμητος προκρίθηκε στη νοκ-άουτ φάση του Κυπέλλου ως πρώτος από τον 1ο όμιλο ενώ τον ακολούθησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Ηρακλή να μένει τρίτος υστερώντας στην ισοβαθμία.

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ: Ανδριόλας, Λιγνός, Σπανός, Μαντούσης (57' Μανέ), Ρέτζο, Φίλων, Γατσέλος, Σιμιτζής, Αργυρίου (61' Βλαβιανός), Δαβιλάς (72' Δημητρακόπουλος), Μαυρομάτης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Θεοδωράκης, Σάκιτς (53' Γιαννούλης), Ούμπιδες, Κωτσόπουλος, Γαρουφαλιάς, Καρασαλίδης, Ενσικουλού, Βασιλακάκης (66' Ρονάλντο), Ρισβάνης (46' Στρούγγης), Μούγιακιτς, Κιβρακίδης

Η βαθμολογία του 1ου ομίλου:

1. Ατρόμητος 6 (15-3)

2. ΠΑΣ Γιάννινα 6 (7-3)

3. Ηρακλής 6 (6-6)

4. Θύελλα Καμαρίου 0 (0-16)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ