ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Την Τρίτη η απολογία του Σεμπά, κίνδυνος να χάσει τη ρεβάνς Κυπέλλου

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ολυμπιακός, Σεμπά, ΑΕΚ EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ έκανε γνωστό πως η απολογία του Σεμπά θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (25/4) και φυσικά η συμμετοχή του ή όχι στη ρεβάνς Κυπέλλου της Τετάρτης (26/4) είναι αμφίβολη.

Στον αέρα είναι η συμμετοχή του Σεμπά στην ρεβάνς του Κυπέλλου με την ΑΕΚ καθώς όπως έκανε γνωστό την Παρασκευή το απόγευμα η ΕΠΟ μέσω ενημέρωση της η απολογία του Βραζιλιάνου άσου θα πραγματοποιηθεί σε έκτακτη δικάσιμο την Τρίτη (25/4).

Αυτό σημαίνει ότι αν τιμωρηθεί, όσες αγωνιστικές και αν είναι η τιμωρία του, θα χάσει το αμέσως επόμενο παιχνίδι το οποίο θα είναι η ρεβάνς του Κυπέλλου Ελλάδος που θα γίνει την Τετάρτη (26/4) στο ΟΑΚΑ.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"1. ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΔΙΩΞΗ του Αναπληρωτή Υπεύθυνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων (ΑΓΩΝΑΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ 2016-2017 της 13/4/2017 ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΕ ΑΕΚ )

Κλήση: SEBASTIAO DE FREITAS COUTO JUNIOR" .

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε μάλιστα από τη στιγμή που η πειθαρχική θα συνεδριάσει την Τρίτη να υπάρξει τότε και η απόφαση για τον Ολυμπιακό και τα όσα έγιναν στο ματς με την ΑΕΚ. Άλλωστε και οι δυο ομάδες έχουν πάρει διορία έως την Δευτέρα για να καταθέσουν σχετικά υπομνήματα.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ