ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ταυτοποιήθηκαν άλλοι 20 για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΘΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ / ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ (Eurokinissi Sports)
ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΘΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ / ΚΑΡΕ ΚΑΡΕ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΜΑΧΑΙΡΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΤΥΧΟΥ ΟΠΑΔΟΥ ΤΗΣ ΑΕΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η αστυνομία συνεχίζει την αναζήτηση των ενόχων για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε ταυτοποίηση περίπου άλλων 20 οπαδών που συμμετείχαν και αναζητούνται σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Ένας από τους χούλιγκαν που τράβηξε μαχαίρι στην πεζογέφυρα του Πανθεσσαλικού Σταδίου και κατεγράφη από τις κάμερες, βρέθηκε από την αστυνομία και φρουρείται σε νοσοκομείο. Ο 25χρονος ανήκει στους οπαδούς της ΑΕΚ και είχε ταυτοποιηθεί κάποιες ημέρες πριν, με τις Αρχές να τον εντοπίζουν τραυματισμένο. Μόλις γίνει καλά, θα βρεθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για τις πράξεις του.

Από 'κει και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει ταυτοποίηση σε περίπου άλλα 20 άτομα που συμμετείχαν στα επεισόδια πριν την έναρξη του τελικού Κυπέλλου. Η αστυνομία ξέρει ποιοι είναι και τους αναζητά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Δεν έχει γίνει γνωστό πόσοι ανήκουν στη μια πλευρά και πόσοι στην άλλη, εντούτοις τις επόμενες ημέρες (ίσως και ώρες) κάποιοι εξ αυτών θα λογοδοτήσουν για όσα έκαναν στον Βόλο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ