ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Tα χρήματα που θα έπαιρνε o Έλληνας διαιτητής για τον τελικό του Κυπέλλου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Το Sport24.gr παρουσιάζει τα χρήματα που θα έπαιρνε Έλληνας διαιτητής αν οριζόταν για τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ αντί του Φερνάντεθ Μπορμπαλάν.

Η απόφαση της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ να ορίσει ξένο διαιτητή και συγκεκριμένα τον Ισπανό Φερνάντεθ Μπορμπαλάν στον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Ήδη, η Ένωση, μέσω ανακοίνωσης, εξέφρασε την αντίθεσή της και γνωστοποίησε πως αίρει την εμπιστοσύνη της προς το πρόσωπο του αρχιδιαιτητή, Μέλο Περέιρα.

Απ' την πλευρά τους, οι Έλληνες διαιτητές νιώθουν αδικημένοι με την απόφαση να οριστεί ξένος διαιτητής και αναμένεται να εκδώσουν ανακοίνωση πιθανότατα το πρωί της Παρασκευής (11/05). Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι είναι απλήρωτοι για όλα τα ματς του β΄γύρου.

Μάλιστα, γίνεται μεγάλη κουβέντα για τα χρήματα που θα λάβει ο Μπορμπαλάν προκειμένου να σφυρίξει το μεγάλο παιχνίδι. Γι' αυτό το λόγο, το Sport24.gr παρουσιάζει το ποσό που επρόκειτο να λάβει Έλληνας διαιτητής αν οριζόταν στον σπουδαίο τελικό.

Ο πρώτος διαιτητής λαμβάνει 1.500 ευρώ προκειμένου να διευθύνει το ματς, ενώ από 750 ευρώ έκαστος παίρνουν οι βοηθοί, οι επιπρόσθετοι βοηθοί και ο τέταρτος. Δηλαδή, το συνολικό κόστος για τη διαιτητική ομάδα ανέρχεται στα 5.250 ευρώ.

Πλέον, μένει να φανεί αν η αμοιβή του Μπορμπαλάν θα είναι ίδια ή θα πάρει περισσότερα χρήματα για τις υπηρεσίες του.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μπορμπαλάν σφυρίζει στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
ΠΑΕ ΑΕΚ: "Προσβάλλει βάναυσα το ελληνικό ποδόσφαιρο"
Βγάζουν ανακοίνωση οι Έλληνες διαιτητές για τον ορισμό του Μπορμπαλάν!
Ήθελε Σιδηρόπουλο ο ΠΑΟΚ, αποδέχεται Μπορμπαλάν
Οι δύο "μαύρες" βραδιές του Μπορμπαλάν
Μπορμπαλάν: Ο "σκληρός" που απέβαλε Μόντριτς, Σιμεόνε και ήταν μπροστά στο επεισόδιο Μουρίνιο - Βιλανόβα
"Κρεμάει" τη σφυρίχτρα ο Μπορμπαλάν
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ