ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα μέτρα ασφαλείας στον Βόλο για τον τελικό

ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ / Eurokinissi Sports)
ΕΙΚΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (ΝΤΙΝΟΣ ΜΠΟΥΡΛΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ισχυρές αστυνομικές βρίσκονται ήδη στους δρόμους του Βόλου για περιπολίες, ενώ υπάρχει απαγόρευση προσέγγισης στο γήπεδο και κυκλοφορίας στην πόλη των φιλάθλων με διακριτικά.

Με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ ΠΑΟΚ και ΑΕΚ να μοιάζει βέβαιη, η αστυνομία έχει αρχίσει ήδη τις περιπολίες για τη διασφάλιση της ομαλής πρόσβασης των φιλάθλων στο Βόλο και της πρόληψης επεισοδίων.

Ήδη, περιπολικά και αυτοκίνητα της αστυνομίας του Βόλου βρίσκονται εν κινήσει στους δρόμους πέριξ του γηπέδου, ενώ λεωφορεία των ΜΑΤ έχουν σταθμεύσει σε νευραλγικά σημεία της πόλης.

Στους δρόμους της θεσσαλικής πόλης υπάρχουν και πεζές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες περιπολούν στις διαδρομές από τη Νέα Ιωνία και τον Περιφερειακό που οδηγούν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, καθώς και στην παραλία και στο εμπορικό κέντρο του Βόλου.

Όταν καταφθάσει στην πόλη ο κύριος όγκος των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, θα κατευθυνθούν προς στο γήπεδο από την είσοδο της Λάρισας. Οι φίλαθλοι της ΑΕΚ θα πλησιάσουν στο γήπεδο από την είσοδο της Νέας Ιωνίας (Μικροθηβών).

Επιπροσθέτως, απαγορεύεται οι φίλαθλοι να πλησιάσουν στο γήπεδο το Σάββατο ή να κυκλοφορούν στους δρόμους του Βόλου φορώντας διακριτικά των ομάδων τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ