ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα ξένα ΜΜΕ για τα σοβαρά επεισόδια στην Τούμπα

Τα ξένα ΜΜΕ για τα σοβαρά επεισόδια στην Τούμπα

Ο ξένος Τύπος ασχολήθηκε εκτενώς με τα θλιβερά γεγονότα που συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας και προκάλεσαν την διακοπή του αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τι έγραψαν στο εξωτερικό.

Μόνο στα.. ψιλά δεν πέρασε η είδηση των θλιβερών επεισοδίων που συνέβησαν στο γήπεδο της Τούμπας και προκάλεσαν την διακοπή του πρώτου ημιτελικού του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Οι χούλιγκαν... αποφάσισαν να ορίσουν οι ίδιοι τη μοίρα του αγώνα και προέβησαν σε βανδαλισμούς, μη επιτρέποντας την ολοκλήρωση του ματς, όσο και αν ο διαιτητής Παππάς και οι δυο ομάδες ήθελαν να τελειώσει το παιχνίδι κανονικά, έστω και παραμερίζοντας το τι λέει ο νόμος γι' αυτές τις περιπτώσεις.

Αρκετά ξένα Μέσα ασχολήθηκαν με όσα έγιναν στην Τούμπα, τα οποία δεν πέρασαν απαρατήρητα και για πολλοστή φορά βρεθήκαμε στο επίκεντρο για όλους τους λάθος λόγους.

Πώς θα μπορούσαν άλλωστε τέτοια γεγονότα να μην κάνουν τον γύρο του κόσμου και να λαβώσουν ακόμα περισσότερο το ήδη πληγωμένο ελληνικό ποδόσφαιρο, το οποίο βυθίζεται στη σήψη και την παρακμή μέρα με την ημέρα. Το Sport24.gr παρουσιάζει τους τίτλους πολλών ιστοσελίδων του εξωτερικού που έγραψαν για τα σκηνικά τρόμου στην Τούμπα.

BBC: "Η βία προκάλεσε την διακοπή του ημιτελικού του ελληνικού Κυπέλλου"

DailyMail: "Οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο για να εκφράσουν την αγανάκτησή τους επειδή δεν τους δόθηκε καθαρό πέναλτι κόντρα στον Ολυμπιακό για το ελληνικό Κύπελλο".

SBS: "Ο ΠΑΟΚ αποσύρεται από το Κύπελλο μετά την διακοπή του αγώνα".

Bild: Φωτοβολίδες και εισβολή. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ διασφάλισαν την διακοπή"

Marca: "Μια καταιγίδα από φωτοβολίδες ανάγκασε την διακοπή του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός"

Sport: "Το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός διακόπηκε για άσχημα περιστατικά στον αγωνιστικό χώρο"

Record: "Ελλάδα: Το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός διακόπηκε λόγω προβλημάτων στο χορτάρι"

Thebiglead: "Ελληνικό ματς Κυπέλλου διακόπηκε όταν οι χούλιγκαν πέταξαν φωτοβολίδες στον αγωνιστικό χώρο"

Futbol.as: "Το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός για το Κύπελλο διακόπηκε για λόγους ασφαλείας"

DN: "Το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός διακόπηκε ύστερα από εισβολή στον αγωνιστικό χώρο"

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ