ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η κρίσιμη σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου, πολλά τα ανοικτά μέτωπα

Η κρίσιμη σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου, πολλά τα ανοικτά μέτωπα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Νωρίς το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη σύσκεψη για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με το Πανθεσσαλικό να έχει αρκετές ελλείψεις και οι ιθύνοντες να παίζουν με την... φωτιά. Τρέχουν για να προλάβουν να είναι όλα στην εντέλεια.

Μπορεί από την πλευρά της ΕΠΟ να προκύπτει αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά και εντέλει το Πανθεσσαλικό θα είναι έτοιμο για τον τελικό Κυπέλλου το Σάββατο (6/5, 20:30) ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, παρ' όλα αυτά το γήπεδο εξακολουθεί να έχει αρκετές ελλείψεις και προβλήματα την δεδομένη χρονική στιγμή και ενώ τα χρονικά περιθώρια στενεύουν.

Νωρίς το μεσημέρι είναι η κρίσιμη σύσκεψη και εκεί θα φανεί αν πράγματι υπάρχει όντως με την τέλεση του αγώνα στο συγκεκριμένο Στάδιο ή όλα προχωράνε βάσει σχεδίου. Γιατί η αλήθεια είναι πως οι ελλείψεις και τα προβλήματα είναι πολλά και ο χρόνος πολύ περιορισμένος για τόσα ανοιχτά μέτωπα.

Η ΓΓΑ θα πρέπει να δει τις εργασίες να ολοκληρώνονται ως την Παρασκευή, για να δώσει την απαραίτητη άδεια καταλληλότητας για το γήπεδο. Άπαντες παίζουν με την... φωτιά και δεν υπάρχει δευτερόλεπτο για χάσιμο.

Οι κάμερες εξωτερικά ακόμα δεν έχουν τοποθετηθεί (στις υπάρχουσες 12 θα προστεθούν άλλες 13), ενώ γίνεται εγκατάσταση άλλων 25 εσωτερικά του γηπέδου, τις οποίες θα χειρίζεται η αστυνομία σε χώρους πο προβλέπει ο νόμος Κοντονη, όπως για παράδειγμα στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο.

Το ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων και τα σπασμένα καθίσματα είναι επίσης ζητήματα ανοιχτά. Δεν συζητάμε καν για τον αγωνιστικό χώρο, ο οποίος σε καμία των περιπτώσεων δεν βρίσκεται στην κατάσταση που όλοι θα ήθελαν, ενώ το Ίντερνετ στο γήπεδο για τους εκπροσώπους του Τύπου προς το παρόν είναι... ανύπαρκτο και θα υπάρξει μια γραμμή αυτές τις ημέρες.

Όπως βλέπετε, η σημερινή και η αυριανή μέρα είναι πολύ κρίσιμες και τίποτα δεν πρέπει να αποκλείεται. Εν αναμονή της σύσκεψης που θα γίνει!

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ