ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στην COSMOTE TV το Εθνικός - Ηρακλής για το Κύπελλο!

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΕΘΝΙΚΟΣ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUORKINISSI)
Εθνικός EUROKINISSI SPORTS

Το παιχνίδι του Εθνικού με τον Ηρακλή για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στο "Ελ Πάσο" (16/9, 17:30) κεκλεισμένων των θυρών και θα μεταδοθεί από την COSMOTE TV.

Τηλεοπτική θα είναι η μάχη του Εθνικού με τον Ηρακλή την Κυριακή (16/9, 17:30) για την 3η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο "Ελ Πάσο" κεκλεισμένων των θυρών και θα μεταδοθεί από την COSMOTE TV, όπως ανακοίνωσε η ομάδα του Πειραιά, η οποία κάνει λόγο και για αναίτια τιμωρία από την περσινή αγωνιστική περίoδο.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

"Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας του Εθνικού ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα κόντρα στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης, στα πλαίσια της 3ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2018/2019.

Υπενθυμίζεται πως η αναμέτρηση θα διεξαχθεί την Κυριακή 16/9 (17:30) κεκλεισμένων των θυρών λόγω της γνωστής αναίτιας τιμωρίας από την περσινή αγωνιστική περίoδο.

Οι απανταχού φίλοι του ποδοσφαίρου όμως, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά την συνάντηση των δυο ιστορικών ομάδων, αφού ο αγώνας θα προβληθεί σε αποκλειστική ζωντανή μετάδοση από την Cosmote TV".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ