ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σεφτέ στο Κύπελλο ο Πλατανιάς, 1-0 τη Σπάρτη

Σεφτέ στο Κύπελλο ο Πλατανιάς, 1-0 τη Σπάρτη
Γουνδουλάκης EUROKINISSI SPORTS

Ο Πλατανιάς νίκησε 1-0 στα Χανιά τη Σπάρτη και κατέκτησε την πρώτη του νίκη στον θεσμό του Κυπέλλου. Το γκολ ο Γουνδουλάκης στο 51', από πάσα του Γιορέντε.

Πρώτο τρίποντο για τον Πλατανιά στο Κύπελλο. Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου επικράτησε 1-0 της Σπάρτης με γκολ που σημείωσε στο 51' ο Γουνδουλάκης. Ο έμπειρος χαφ των Χανιωτών με ωραίο σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, από πάσα του Γιορέντε, από αριστερά.

Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης και είχε τις κλασικές ευκαιρίες. Οι Λάκωνες πίεσαν στο τελευταίο 20λεπτο μήπως πάρουν κάτι από το παιχνίδι, ενώ είχαν δοκάρι με κεφαλιά του Γιορέντε, στο 66'. Άθελά του ο Ισπανός μπακ παραλίγο να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του.

Οι φιλοξενούμενοι ανοίχτηκαν αρκετά για να φτάσουν στην ισοφάριση, με αποτέλεσμα να προκύψουν κενοί χώροι. Στο 55' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία για το 2-0. Ο Ντίνας έκανε το σουτ, ο Κραβαρίτης απέκρουσε την μπάλα, η οποία έφτασε στον Τσουράκη, αλλά ο μεσοεπιθετικός των Χανιωτών μπερδεύτηκε με τον Μενδρινό, με αποτέλεσμα να σουτάρει άουτ προ κενής εστίας!

Η Σπάρτη στάθηκε πολύ καλά στο παιχνίδι και είναι αξιοσημείωτο πως ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 τελικές προσπάθειες έναντι 8 των γηπεδούχων. Μελανό σημείο της αναμέτρησης ο τραυματισμός του Μπουντόπουλου στο γόνατο, στο 61ο λεπτό.

Η λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα.

ΣΚΟΡΕΡ: 51' Γουνδουλάκης

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Κοκκαλάς, Καρυπίδης, Αποστολόπουλος, Πριντέτα, Γιορέντε, Στανισάβλιεβιτς, Μενδρινός (85' Ηλιάδης), Γουνδουλάκης, Ντίνας (69' Στάθης), Τσουράκης (78' Κάργας), Ντιλαβέρ

Σπάρτη (Σωτήρης Αντωνίου): Κραβαρίτης, Σιώπης, Γκαλίτσιος, Γιαννίτσης, Καρτσαμπάς (58' Ηλιόπουλος), Παπαχρήστος, Αναστασόπουλος, Μπανούσης, Οικονομόπουλος (84' Κατσίκης), Μπουντόπουλος (61' Βελλίνης), Αναστασάκος.

Διαιτητής: Μουρτζάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Τρουλινός (Ηρακλείου), Κοκμοτός (Ρεθύμνου)

Η βαθμολογία

(2ος όμιλος)

1. Ολυμπιακός 3 (3-0)

2. Σπάρτη 3 (4-0)

3. Πλατανιάς 3 (1-3)

4. ΑΟ Χανιά 0 (0-4)

Photo credits: eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ