ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πρώτη νίκη ο Πανθρακικός, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου

Πρώτη νίκη ο Πανθρακικός, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου
Πανθρακικός INTIME SPORTS

Ο Πανθρακικός αξιοποίησε την έδρα του και νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου, πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη του στον όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Μεχία το μοναδικό γκολ με σουτάρα εκτός περιοχής.

Στη διεκδίκηση της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας διατηρήθηκε ο Πανθρακικός, ο οποίος νίκησε 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου στην Κομοτηνή, στο πρώτο ματς της 2ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου. Ο γηπεδούχος ήταν ανώτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς, είχε ευκαιρίες για μεγαλύτερο γκολ, ωστόσο σε δύο-τρεις περιπτώσεις, ο φιλοξενούμενος μπορούσε να αποσπάσει κάτι περισσότερο. Πλέον, με αυτή την ήττα, τη δεύτερη συνεχόμενη, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν θα συνεχίσει στο θεσμό.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σκόραρε ο Μεχία στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με ένα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, το οποίο δεν κατάφερε να αποκρούσει ο Δασκαλάκης.

Πρώτη νίκη ο Πανθρακικός, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός Βόλου παραλίγο να ισοφαρίσει στο 49', όταν ο Τσιλιγκίρης πέρασε δύο αμυντικούς και τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού, αλλά σε κενή εστία σούταρε άουτ, ενώ στο 77' δεν μέτρησε γκολ του Διαμαντόπουλου, ο οποίος υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ.

Σκόρερ: Μεχία 45'+1'

Κίτρινες: Μπουγαΐδης 39', Καραμανλής 60', Ζδράβος 65', Μάρτινς 84'

Πρώτη νίκη ο Πανθρακικός, 1-0 τον Ολυμπιακό Βόλου
INTIME SPORTS

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Ζδράβος, Παπαχρήστος, Μπουγαΐδης, Χρήστου, Σέτι (46' Μπαϊκαρά), Μεχία, Μαρκόπουλος (78' Χαβίτο), Μάρτινς, Μουδούρογλου (46' Μουδούρογλου), Νικόλτσης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Δασκαλάκης, Χιντζίδης, Ζέρης, Καραμανλής, Νικολόπουλος (56' Νάστος), Τσιάρας, Κυζιρίδης, Σκοπελίτης (63' Γκουγκούδης), Κεσίδης (86' Αλαμάνης), Διαμαντόπουλος, Τσιλιγκίρης

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ

3ος όμιλος

Πανθρακικός-Ολυμπιακός Βόλου 1-0

Χανιά-ΠΑΟΚ (3/12, 17:15)

Βαθμολογία

ΠΑΟΚ 3 (2-0)

Χανιά 3 (2-1)

Πανθρακικός 3 (1-2)

Ολυμπιακός Βόλου 0 (1-132)

Επόμενη αγωνιστική (17/12)

Χανιά-Πανθρακικός

Ολυμπιακός Βόλου-ΠΑΟΚ

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ