ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Προβάδισμα πρόκρισης ο Αιγινιακός, 1-0 τη Βέροια που είχε 11 παίκτες διαθέσιμους

FOOTBALL LEAGUE / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ / Eurokinissi Sports)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΝΤΣΙΔΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αιγινιακός κέρδισε με 1-0 τη Βέροια που παρατάχθηκε στον αγωνιστικό χώρο με μόλις έντεκα ποδοσφαιριστές και πήρε προβάδισμα πρόκρισης στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος έκανε ο Αιγινιακός που κέρδισε τη Κυριακή το απόγευμα τη Βέροια με 1-0. Μόνο που η ομάδα της Ημαθίας αγωνίστηκε με μόνο μια ενδεκάδα καθώς ο τεχνικός της Βέροιας δεν είχε άλλους παίκτες στη διάθεση του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα το πέτυχε ο Νίκος Ζούρκος στο 58' ενώ ο Αιγιανιακός είχε και δοκάρι στο 41' με τον Λεφίδη. Όσο για τη ρεβάνς θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (30/8).

Το παιχνίδι φυσικά και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας με ελάχιστες φάσεις, με τις δυο ομάδες ανέτοιμες και με τη ζέστη να παίζει τον ρόλο της όπως φυσικά και η κούραση για την ομάδα της Βέροιας που δεν μπορούσε να κάνει ούτε αλλαγές στη διάρκεια της αναμέτρησης.

Το γκολ του αγώνα επετεύχθη στο 58' όταν ο Στεργίου έκανε το γέμισμα, ο Δωματάς με ανάποδη κεφαλιά γέμισε και ο Ζούρκος με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και ακολούθως μέσα από τη γραμμή.

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Λεφίδης (78' Στόικος), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Πολύζος, Γκατσολάρι, Ζούρκος (83' Ταουσάνης), Παπαδόπουλος, Βλάχος, Στεργίου (63' Μενικάλι), Δωματάς.

ΒΕΡΟΙΑ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Σοϊλεμέζογλου, Δαμιανάκης, Σουλιώτης, Ράδης, Καψάλης, Δόρης, Λάσκαρης, Λίταινας, Μπαστιάνος, Βανκεβάι, Ζυγκερίδης.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ