ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στον "αέρα" το Λαμία - Παναθηναϊκός

Στον "αέρα" το Λαμία - Παναθηναϊκός

Στον "αέρα" βρίσκεται η διεξαγωγή της αναμέτρηση της Λαμίας με τον Παναθηναϊκό για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης στην πόλη της Φθιώτιδας.

Η χιονόπτωση στη Στερεά Ελλάδα πιθανόν να αναβάλει τη διεξαγωγή της πρώτης αναμέτρησης ανάμεσα σε Λαμία και Παναθηναϊκό για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Από το πρωί της Πέμπτης (21/12) χιόνιζε στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας. Παρά τις προσπάθειες να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ της Λαμίας, η συνεχιζόμενη χιονόπτωση δημιουργεί δυσκολίες για την τέλεση της αναμέτρησης. Η τελική απόφαση εναποτίθεται στον διαιτητή της αναμέτρησης, Αλέξανδρο Αρετόπουλο.

Η πρώτη σκέψη ήταν για αναβολή, με τις δύο ομάδες να πιέζουν για τη διεξαγωγή. Αξίζει να τονιστεί ότι για αμφότερες τις ομάδες από την Παρασκευή (22/12) ξεκινούν οι ολιγοήμερες διακοπές των παικτών τους. Σε περίπτωση αναβολής, επόμενη πιθανή ημέρα διεξαγωγής είναι η αυριανή (καιρού επιτρέποντος).

Οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων έχουν βγει στον αγωνιστικό χώρο για την προθέρμανσή τους. Το ίδιο έκαναν νωρίτερα και ο διαιτητής με τους βοηθούς του. Ακολούθησαν οι παίκτες Λαμίας και Παναθηναϊκού για το ζέσταμά τους.

Η πρόθεση του Αρετόπουλου περίπου 25 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της αναμέτρησης, ήταν να διεξαχθεί κανονικά το ματς.

Η αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού είναι: Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης, Κουρμπέλης, Τζανδάρης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Αλτμαν, Πίσπας.

Στον πάγκο βρίσκονται οι: Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Δώνης, Μολίνς, Μουνιέ, Σιλά και Ευαγγέλου.

Η ενδεκάδα της Λαμίας: Μελίσσας, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Όμο, Καραγιάννης, Πίτι, Βουό, Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος.

Στον πάγκο: Πίτκας, Παπαργυρίου, Λινάρδος, Μπουλούλης, Πατσαρούχας, Βάντερσον και Μπλάζιτς.

Στον "αέρα" το Λαμία - Παναθηναϊκός

Η εικόνα του γηπέδου 30 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης:

Στον "αέρα" το Λαμία - Παναθηναϊκός

Η εικόνα του γηπέδου 15 λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης:

Στον "αέρα" το Λαμία - Παναθηναϊκός
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ