ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προς αναβολή τα ματς Κυπέλλου ΑΕΚ και Παναθηναϊκού

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
Κύπελλο Ελλάδας, τρόπαιο EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ και η Super League δεν βρήκαν λύση για το πρόγραμμα αγώνων τους και οι αναμετρήσεις της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού για το Κύπελλο Ελλάδας οδηγούνται προς αναβολή.

Το μπάχαλο που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στην ΕΠΟ και τη Super League για το πρόγραμμα αγώνων του Κυπέλλου και του πρωταθλήματος εξαιτίας της μεταξύ τους κόντρας, δεν ξεπεράστηκε και ως εκ τούτου οι αγώνες για την δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού οδεύουν προς αναβολή. Η ΕΠΟ και η Λίγκα δεν κατάφεραν να συνεννοηθούν, με αποτέλεσμα να επίκεινται αλλαγές.

Στις 19 Σεπτεμβρίου, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε το πρόγραμμα της πρεμιέρας στους "32" του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά υπάρχουν παιχνίδια που... προσκρούουν χρονικά με κάποια για το πρωτάθλημα, διότι τα χωρίζουν λιγότερο από 48 ώρες!

Θυμίζουμε πως η ΕΠΟ είχε αποστείλει αίτημα στη Λίγκα να αλλάξει ημερομηνίες σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος. Η Λίγκα με έγγραφό της απάντησε αρνητικά και δεν δέχεται να αλλάξει τον δικό της προγραμματισμό.

Επομένως, το ματς Κυπέλλου ανάμεσα στον Παναιτωλικό με τον Παναθηναϊκό την Πέμπτη (27/9, 19:00) αναμένεται να αλλάξει ημερομηνία διεξαγωγής, μιας και το Σάββατο (29/9, 19:00) ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα. Δεν μεσολαβούν 48 ώρες από τη λήξη του ενός παιχνιδιού μέχρι την έναρξη του άλλου, επομένως κάποιο έπρεπε να αλλάξει.

Επίσης, αφού σήμερα στις 19:00 η Λαμία παίζει με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, αναμένεται να αναβληθεί την Τετάρτη (26/9, 21:30) το ματς της ομάδας της Φθιώτιδας με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ!

Τέλος, αλλαγή αναμένεται να υπάρξει και στο ματς της Πέμπτης (27/9, 19:00) Πανιώνιος - ΑΕΛ για το Κύπελλο, καθώς δυο ημέρες μετά (29/9) η ομάδα του Κάμπου φιλοξενεί στις 18:15 τον Παναιτωλικό. Ίδιο πρόβλημα υπάρχει και εδώ, καθώς το 48ωρο πάει... περίπατο.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ