Περέιρα στους Έλληνες διαιτητές: "Προσκλήθηκαν ξένοι για να σας προστατεύσουμε"

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, με επιστολή που έστειλε στους Έλληνες διαιτητές ανέλυσε το λόγο της επιλογής των Ισπανών διαιτητών στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα, έστειλε επιστολή στους Έλληνες διαιτητές, με την οποία ζήτησε τη κατανόηση τους αναφορικά με την απόφαση του να σφυρίξουν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος ξένοι διαιτητές.

Μια απόφαση που πάρθηκε προκειμένου να αποφευχθεί η έκθεση των Ελλήνων διαιτητών σε ένα εχθρικό περιβάλλον και ουσιαστικά να προστατευθούν. Η παρουσία του Μπορμπαλάν και των βοηθών του στον τελικό του Κυπέλλου, σύμφωνα με όσα σημειώνει ο Περέιρα, δεν επηρεάζει την εμπιστοσύνη που έχει στις ικανότητες τους.

Η επιστολή του Περέιρα αναφέρει:

"Αγαπητοί Διαιτητές, Αγαπητοί Βοηθοί Διαιτητές,

Λαμβάνοντας υπόψη την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή και θέλοντας να διασφαλίσουμε τα ανώτερα συμφέροντα του Ελληνικού ποδοσφαίρου και της Ελληνικής Διαιτησίας, αποφασίστηκε, κατ’ εξαίρεση, να προσκληθεί μία ομάδα ξένων διαιτητών για τον τελικό του Ελληνικού Κυπέλλου.

Σκοπός αυτού του μέτρου ήταν η αποφυγή της έκθεσής σας σε ένα εχθρικό περιβάλλον, το οποίο όλοι έχετε βιώσει κατά τη διάρκεια της σεζόν και να προστατεύσει τον καθέναν από εσάς. Από την άλλη πλευρά, δεν επηρεάζει με κανένα τρόπο την ατμόσφαιρα εμπιστοσύνης στις ικανότητές σας και την ειλικρίνεια που πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας, την ομάδα της Διαιτησίας.

Με εκτίμηση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΣΠΑΝΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Ο Μπορμπαλάν σφυρίζει στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το Λαύριο χρωστάει κάτι στον πατέρα μου

Το πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ιστορία της ομάδας, είχε τη δική του ξεχωριστή σημασία.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24