ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πέλκας: "Είχαμε τελικό με VAR και δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση"

Πέλκας: "Είχαμε τελικό με VAR και δεν υπάρχει καμία αμφισβήτηση"
EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Πέλκας δήλωσε ότι το τρίτο σερί Κύπελλο Ελλάδας που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ είναι το πιο σημαντικό επειδή συνοδεύτηκε με νταμπλ, ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι ο τελικός έγινε με VAR, άρα δεν υπαρχει καμία αμφισβήτηση.

Με τον ΠΑΟΚ να κατακτά το τρίτο διαδοχικό Κύπελλο διαδοχικό Κύπελλο Ελλάδας χάρη στη νίκη του με 1-0 επί της ΑΕΚ στον τελικό , οι παίκτες του το χάρηκαν με την ψυχή τους το χάρηκαν με την ψυχή τους. Ο Δημήτρης Πέλκας από την πλευρά του δεν έχασε την ευκαιρία να αναφερθεί στο γεγονός ότι με τον τελικό να γίνεται με VAR κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει τον τίτλο του ΠΑΟΚ.

Μιλώντας μετά τον αγώνα, ο διεθνής μέσος τόνισε: "Είναι το πιο σημαντικό Κύπελλο από τα τρία που σηκώσαμε επειδή και κάναμε το νταμπλ. Είχαμε και τελικό με VAR οπότε δεν υπάρχει αμφισβήτηση".

Ακολούθως ο Πέλκας δήλωσε: " Το πιο σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Αγωνίστηκα πρώτη φορά ως αρχηγός σε τελικό κυπέλλου. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να κάνουμε χαρούμενο όλο τον κόσμο του ΠΑΟΚ".

Στην συνέχεια ο Πέλκας υποστήριξε πόσο σημαντικό ήταν για αυτόν ότι αγωνίστηκε ως αρχηγός στον τελικό: "Πρώτη φορά σηκώνω το Κύπελλο ως αρχηγός. Ευχαριστώ τον Στέλιο Μαλεζά, που είναι η σημαία, η ψυχή της ομάδας, που με άφησε ως αρχηγός να σηκώσω εγώ πρώτος το Κύπελλο. Τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να το σηκώσω"

Κλείνοντας, ο διεθνής μέσος ρωτήθηκε κάποια στιγμή αν το πόδι του είναι εντάξει, αφού αποχώρησε με ενοχλήσεις, και απάντησε με χιούμορ: " Το έχουμε για γούρι ο αρχηγός να βγαίνει αλλαγή για να κατακτάμε έναν τίτλο. Έγινε με τον Βιερίνια όταν ήταν αρχηγός, έγινε και με μένα".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ