ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

"Πασάς" ο Ηρακλής, 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ MOTIONTEAM

Ο Πασάς έβαλε τις βάσεις σκοράροντας δις (32', 43'), ο Κούρος πρόσθεσε το κερασάκι στην τούρτα (87') και ο Ηρακλής επικράτησε με σκορ 3-0 του Απόλλωνα στο Καυτανζόγλειο για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ηρακλής φιλοξένησε στο Καυτανζόγλειο τον Απόλλωνα Σμύρνης, για την 2η αγωνιστική της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι γηπεδούχοι που αντιμετωπίζουν διοικητικά προβλήματα και φυσικά έχουν ως κορυφαίο στόχο την παραμονή τους στην Super League, μπήκαν στην αναμέτρηση έχοντας αποσπάσει ισοπαλία από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο την 1η αγωνιστική.

Οι φιλοξενούμενοι από την πλευρά τους έφτασαν στη σέντρα ως πρωτοπόροι του 3ου ομίλου, μετά τη νίκη τους επί του ΟΦΗ στην πρεμιέρα. Ο Σπανός είδε τον Ντάσιο να αισθάνεται σφίξιμο στην προθέρμανση και ξεκίνησε τον Πάνο στη θέση του.

Καλύτερος ο Ηρακλής και στα 90' της αναμέτρησης, έφτασε στο τελικό 3-0, που του έδωσε τρία πράγματα: την 1η θέση του 3ου ομίλου, την 1η του νίκη στο Καυτανζόγλειο από τις 7 Φεβρουαρίου και την 1η νίκη του τη φετινή σεζόν για όλες τις διοργανώσεις.

Στην κορυφή με Πασά

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Διαιτητής: Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης)

Βοηθοί: Ιωάννης Σίπκας (ΕΠΣ Πέλλας), Ιορδάνης Δημητριάδης (ΕΠΣ Καστοριάς)

ΗΡΑΚΛΗΣ (Παντελίδης): Περνίς, Κυριακίδης, Σαραμαντάς, Ζιαμπάρης (46' Μπαρτολίνι), Στάμου, Αγγελόπουλος, Ιντζόγλου, Πασάς (86' Κούρος), Μοντέιρο, Λάμπρου, Περόνε (74' Λουκίνας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Σπανός): Χιώτης, Πάνος, Βαλεριάνος, Κύργιας, Δεληζήσης, Ρομάνο, Τσιάρας (65' Τζάνης), Κονέ, Κάσσος (46' Διαμαντόπουλος), Σιατραβάνης, Αλμπάνης (77' Καλλέργης).

Γκολ: 32' & 43' Πασάς, 87' Κούρος / -

Κάρτες: 79' Στάμου / 26' & 72' (2η κίτρινη - κόκκινη) Κονέ, 73' Βαλεριάνος, 88' Ρομάνο

Θυμηθείτε εδώ το LIVE του αγώνα

Ορεξάτος και με διάθεση να αναλάβει την πρωτοβουλία στον αγωνιστικό χώρο μπήκε ο Ηρακλής στο ματς, απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης που ήθελε να είναι προσεκτικός στα πρώτα λεπτά, πηγαίνοντας σε χαμηλό τέμπο το παιχνίδι.

Δύο προσπάθειες του Λάμπρου στο 7' και το 12' δεν βρήκαν στόχο, ενώ ο Περνίς σταμάτησε τον Σιατραβάνη στο 17' και ο Ρομάνο αστόχησε στην επαναφορά.

Από εξαιρετική κάθετη πάσα του Αγγελόπουλου, ο Πασάς με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Χιώτη για το 1-0 στο 32' και έντεκα λεπτά αργότερα ο ίδιος σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα για το 2-0 του Ηρακλή, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο στο Καυτανζόγλειο.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ MOTIONTEAM

Τα στατιστικά του πρώτου 45λεπτου:

"Πασάς" ο Ηρακλής, 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς διαχειρίζονταν χωρίς ζόρια το προβάδισμα τους και έφτασαν κοντά σε ένα τρίτο τέρμα στο 68'. Ο Περόνε βρήκε κάθετα την κίνηση του Μοντέιρο, ο Χιώτης σταμάτησε την προσπάθεια του Πορτογάλου και ο Πάνος έβαλε σωτήρια κόντρα πριν σκοράρει ο Λάμπρου στην επαναφορά.

Τρία λεπτά αργότερα ο Απόλλων ζήτησε πέναλτι, σε μια φάση που φαίνεται ότι υπάρχει χαμηλά επαφή του Μπαρτολίνι με τον Διαμαντόπουλο, αλλά ο Κουμπαράκης έδειξε να συνεχιστεί το ματς.

Στο 72' οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του Κονέ με 2η κίτρινη κάρτα και κάπου εκεί κρίθηκε η μοίρα της αναμέτρησης. Ο Κούρος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, έχοντας αντικαταστήσει τον Πασά, έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τους γηπεδούχους, σκοράροντας για το τελικό 3-0 με καταπληκτικό σουτ στο 87'.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ MOTIONTEAM

Τα συνολικά στατιστικά της αναμέτρησης:

"Πασάς" ο Ηρακλής, 3-0 τον Απόλλωνα Σμύρνης

* Η αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό διεξάγεται στις 19:30.

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1. Απόλλων Σμύρνης 3

2. Ηρακλής 1

3. Παναθηναϊκός 1

4. ΟΦΗ 0

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ