ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΣ Γιάννινα - Θύελλα Καμαρίου 5-0: Με "καρέ" Λουκίνα ένα βήμα από την πρόκριση η ομάδα της Ηπείρου

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με τον Γιάννη Λουκίνα να πετυχαίνει τέσσερα γκολ ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 5-0 της Θύελλας Καμαρίου και βρίσκεται ένα βήμα μακριά από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Λούκι Λουκ του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Λούκινας, χτύπησε τέσσερις φορές στο ντεμπούτο του τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της ομάδας της Ηπείρου και την οδήγησε σε μια ευρεία νίκη με 5-0 επί της Θύελλας Καμαρίου.

Με αυτή τη νίκη ο ΠΑΣ βρίσκεται ένα βήμα από την πρόκριση του στην επόμενη φάση του θεσμού καθώς στο τελευταίο παιχνίδι η ομάδα των Ιωαννίνων θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή και της αρκεί μόνο ένας βαθμός για να πάρουν τη πρώτη θέση του ομίλου.

Θυμηθείτε το LIVE της αναμέτρησης

Ο ΠΑΣ Γιάννινα μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 2' άνοιξε το σκορ με τον Λουκίνα να παίρνει την κεφαλιά μετά από σέντρα του Κακούμπα. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν υπεροχή και να χάνουν ευκαιρίες και το δεύτερο γκολ ήρθε στο 31' μετά από λάθος του Τσουκαλά και προβολή του Λουκίνα.

Τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε και τρίτο γκολ και πάλι με τον Λουκίνα ο οποίος εκ νέου με προβολή δεν δυσκολεύτηκε να νικήσει τον Τσουκαλά.

Ο ΠΑΣ είχε δοκάρι στο 50' με σουτ του Κάστρο ενώ και στο 58' ο Βιντάλ ήταν αυτός που έκανε την ενέργεια και το σουτ με τη μπάλα να βρίσκει στο δεξί κάθετο δοκάρι.

Το 4-0 για τους γηπεδούχους έγινε από τον Σκόνδρα στο 68' μετά από κόρνερ από τα δεξιά ενώ το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 71' και πάλι από τον Λουκίνα ύστερα από σέντρα του Γιάκου.

ΠΑΣ Γιάννινα:Νεόφυτος, Σκόνδρας, Ευαγγέλου, Κακούμπα, Κάστρο, Αποστολόπουλος (60' Αθανασιάδης), Βιδάλ, Γιάκος (72' Νάουσμετς), Κούζικ, Λουκίνας, Παμλίδης (66' Ξυδάς).

Θύελλας Καμαρίου:Τσουκαλάς, Λύγνος (65' Βλαβιάνος), Γελαδάρης, Μαντούσης (55' Δαβίλας), Ρέτζο, Φίλων, Γιάννης, Σιμίτσης (62' Γατσέλος), Ζενελάρι, Αρβανίτης, Μαυρομάτης.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1) ΠΑΣ Γιάννινα 6 (7-1)
2) Ατρόμητος 3 (7-3)
3) Ηρακλής 3 (4-6)
4) Θύελλα Καμαρίου 0 (0-8)

ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ 5/12
Ηρακλής-ΠΑΣ Γιάνννινα
Θύελλα Καμαρίου-Ατρόμητος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ