ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή: Λημνιός και Ζαμπά το τρίτο και τέταρτο γκολ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Δημήτρης Λημνιός και Λέο Ζαμπά - αλλάζοντας ρόλους ως προς την ασίστ και το γκολ - έκαναν το 3-0 και 4-0 για τον ΠΑΟΚ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Παναχαϊκή για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Παναχαϊκή στην Τούμπα - live από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 η εξέλιξη του ματς - στο πλαίσιο της ρεβάνς των δύο ομάδων για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας κι ο "Δικέφαλος" άνοιξε το σκορ μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη του ματς με τον Λέο Μάτος.

Το 2-0 ήλθε στο 37ο λεπτό από τον Λέο Ζαμπά, ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα μετά από ωραία συνεργασία με τον Τσούμπα Άκπομ διεύρυνε το προβάδισμα του ΠΑΟΚ. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου (46'), οι γηπεδούχοι αναπτύχθηκαν όμορφα από τα αριστερά με τον Λεο Ζαμπά να μπαίνει στην περιοχή, να γυρνά στον Λημνιό και να κάνει το 3-0.

Ο "Δικέφαλος" δεν σταμάτησε εκεί. Είχε και τέταρτο γκολ. Ήταν το δεύτερο του Λέο Ζαμπά. Στο 54' ο Λημνιός έκανε πανέμορφη ενέργεια από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έκανε και την παράλληλη μπαλιά με τον Λέο Ζαμπά να έρχεται στο δεύτερο δοκάρι και να στέλνει με πλασέ τη μπάλα στην απέναντι γωνία.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ