ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΟΚ - Παναχαϊκή: Γκολάρα Μίσιτς στο ντεμπούτο του και 5-0 (VIDEO)

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Ο Κροάτης μέσος, Γιόσιπ Μίσιτς, σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ κι έκανε το 5-0 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Παναχαϊκή για τη ρεβάνς των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. (VIDEO)

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την Παναχαϊκή στην Τούμπα - live από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 η εξέλιξη του ματς - στο πλαίσιο της ρεβάνς των δύο ομάδων για τους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας κι ο "Δικέφαλος" άνοιξε το σκορ μόλις πέντε λεπτά μετά την έναρξη του ματς με τον Λέο Μάτος.

Το 2-0 ήλθε στο 37ο λεπτό από τον Λέο Ζαμπά, ο οποίος με εξαιρετικό τελείωμα μετά από ωραία συνεργασία με τον Τσούμπα Άκπομ διεύρυνε το προβάδισμα του ΠΑΟΚ. Ο Βραζιλιάνος εξτρέμ άλλαξε ρόλους με τον Δημήτρη Λημνιό - σε ασίστ και γκολ - και σκόραραν για το 3-0 και το 4-0 του "Δικεφάλου".

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πέρασε τον Γιόσιπ Μίσιτς στη θέση του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στο 57ο λεπτό κι ο Κροάτης μέσος σκόραρε ένα πανέμορφο γκολ στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Στο 67' κι ενώ η άμυνα της Παναχαϊκής προσπάθησε να απομακρύνει αλλά ο Μίσιτς ήρθε και με ένα δεξί εξωτερικό σουτ πέτυχε ίσως το πιο όμορφο γκολ στο παιχνίδι. Απολαύστε το:

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ