ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Το φάουλ του Πούγγουρα που ζήτησαν 2η κίτρινη οι ασπρόμαυροι

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Το φάουλ του Πούγγουρα που ζήτησαν 2η κίτρινη οι ασπρόμαυροι

Δείτε το φάουλ που έκανε ο Πούγγουρας στον Λημνιό στο 43' και για το οποίο ζήτησαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ να δοθεί η δεύτερη κίτρινη στον αμυντικό των πρασίνων, χωρίς όμως να εισακουστούν από τον διαιτητή.

Ένταση είχε το πρώτο ημίχρονο στην Τούμπα στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Παναθηναϊκού, με το ματς να έχει φάσεις που σήκωσαν αντιδράσεις και από τις δύο ομάδες.

Στο 34' ο Βιεϊρίνια άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλο αλλά οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Σάντρο Σέρερ, υποστηρίζοντας πως ο Ινσούα είχε βρει πρώτα μπάλα στο μαρκάρισμα πάνω στον Πέλκα, ενώ λίγο πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ήταν η σειρά των ασπρόμαυρων να τα βάλουν με τον Ελβετό διαιτητή.

Συγκεκριμένα για τη φάση του 43' που ο Πούγγουρας έκανε φράγμα στον Λημνιό και έκοψε αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, με τον διαιτητή να παίρνει την απόφαση να μην δώσει κάρτα στον αμυντικό των πρασίνων, που θα ήταν η δεύτερή του στο ματς (είχε πάρει την πρώτη στο 23') και θα οδηγούσε στην αποβολή του.

Το VAR δεν παρενέβη στη φάση καθώς δεν ήταν στις αρμοδιοτητές του (μόνο αν υπήρχε υποψία κόκκινης κάρτας θα μπορούσε να παρέμβει), με τους παίκτες του ΠΑΟΚ να κάνουν έντονα παράπονα και τον διαιτητή να δείχνει μάλιστα κίτρινη κάρτα στον Μίσιτς για διαμαρτυρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Με αμφισβητούμενο πέναλτι που εκτέλεσε ο Βιεϊρίνια το 1-0
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ