ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ορίστηκε η ώρα του τελικού

ÊÕÐÅËËÏ ÅËËÁÄÁÓ / ÔÅËÉÊÏÓ / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
kipello EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε την ώρα διεξαγωγής του Κυπέλλου, ενώ παράλληλα έκανε γνωστό τι συζητήθηκε μεταξύ των Βαγγέλη Γραμμένου και Γιώργου Βασιλειάδη.

Στις 20:30 το Σάββατο, 11/5, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός του Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ μεταξύ ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, χωρίς την παρουσία κόσμου και με προσκλήσεις. Ο αριθμός των προσκεκλημένων θ' ανακοινωθεί μετά τη σύσκεψη των εμπλεκόμενων φορέων την Τρίτη (7/5, 12:00) στα γραφεία της ΕΠΟ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. κ. Ευάγγελος Γραμμένος συναντήθηκε σήμερα με τον Υφυπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Γιώργο Βασιλειάδη, με αντικείμενο συζήτησης τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναφορικά με το ζήτημα της παρουσίας φιλάθλων στον τελικό της 11ης Μαΐου (Ο.Α.Κ.Α., 20.30), ο πρόεδρος της Ε.Π.Ο. επανέλαβε στον Υφυπουργό την πάγια και τεκμηριωμένη θέση της Ομοσπονδίας οι ποδοσφαιρικοί αγώνες να διεξάγονται με την παρουσία φιλάθλων.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός επέμεινε στη διεξαγωγή του σαββατιάτικου αγώνα κεκλεισμένων των θυρών και με μικρό αριθμό προσκλήσεων, επικαλούμενος 'λόγους δημόσιας τάξης και ασφάλειας, οι οποίοι επιβάλλουν τη λήψη αυτής της απόφασης'.

Ο αριθμός των προσκλήσεων που θα λάβει κάθε φιναλίστ θα ανακοινωθεί αύριο, μετά από σύσκεψη όλων των εμπλεκομένων φορέων, στα γραφεία της Ε.Π.Ο., στις 12.00".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ