ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Βιεϊρίνια γιορτάζει ανεβάζοντας videos με το γκολ του Άκπομ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο λαβωμένος Αντελίνο Βιεϊρίνια παρακολουθεί από την πατρίδα του τον τελικό του Κυπέλλου μεταξύ των δύο "Δικεφάλων" και ανέβασε videos με το γκολ του Άκπομ μέσω Instagram.

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος του ΠΑΟΚ μετά το 1985 όμως στον φετινό τελικό του Κυπέλλου δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη και τον ανάγκασε να περάσει πρόσφατα την πόρτα του χειρουργείου.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βρίσκεται τώρα στην Πορτογαλία όπου έκανε την επέμβαση, όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν παρακολουθεί άμεσα τις εξελίξεις στην Ελλάδα.

Ίσα-ίσα, ο αρχηγός του "Δικεφάλου του Βορρά" είναι καρφωμένος στο laptop του και βλέπει από εκεί τον τελικό στο άδειο ΟΑΚΑ ενώ ανέβασε και τρία videos από τη στιγμή του γκολ του Άκπομ στο 45' για να γιορτάσει το 1-0 υπέρ της ομάδας του.



Λίγες ώρες μαλιστα πριν είχε ανεβασει και φωτογραφία από τη στιγμή της απονομής για την κατάκτηση του πρωταθλήματος όπου ευχόταν καλή επιτυχία στους συμπαίκτες του.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο Βιεϊρίνια γιορτάζει ανεβάζοντας videos με το γκολ του Άκπομ

Στα αξιοσημείωτα, το ότι συνδυάζει την παρακολούθηση του ΠΑΟΚ-ΑΕΚ με αυτήν του Μποαβίστα-Μπράγκα, με το ματς αυτό να παίζει στην τηλεόρασή του την ώρα του τελικού (έληξε με σκορ 4-2 την ώρα που ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο του ελληνικού τελικού).

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-0: Ο Άκπομ άνοιξε το σκορ με γυριστό
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ