ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Φρούριο τα δημοσιογραφικά στο ΟΑΚΑ

Το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ, στον τελικό ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα βρεθούν μόλις 1000 άτομα, μέσω προσκλήσεων, αλλά η αστυνομία υπό το φόβο των ιουδαίων περιέφραξε και το χώρο γύρω από τα δημοσιογραφικά. (PICS)

Για δεύτερη μέσα σε τέσσερα χρόνια ο τελικός του Κυπέλλου θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία κόσμου στις εξέδρες υπό το φόβο των επεισοδίων και στο ΟΑΚΑ, το Σάββατο το βράδυ, στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ θα βρεθούν μόλις 1000 άτομα και 3.000 αστυνομικοί.

Παρά το γεγονός μάλιστα πως όσοι βρεθούν το Σάββατο γήπεδο θα μπουν με προσκλήσεις που θα είναι ονομαστικές οι άνθρωποι της ΕΠΟ και η ελληνική αστυνομία πήραν την απόφαση να μετατρέψουν σε φρούριο τα δημοσιογραφικα θεωρία καθώς περιέφραξε το χώρο γύρω απ' αυτά.

Μια κίνηση που έγινε πιθανότατα υπό το φόβο του να μην έρθουν σε επαφή όσοι βρεθούν στο γήπεδο με τους δημοσιογράφους που θα κάνουν την ίδια ώρα τη δουλειά τους.

Την ίδια ώρα έχει τοποθετηθεί κόκκινο χαλί μπροστά από τα επίσημα που μάλλον ήταν το τελευταίο που έλειπε σε έναν τελικό που θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.