ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Πανιώνιος - Ολυμπιακός Βόλου 6-0: Άρεσαν οι νέοι στην άνετη πρόκριση των "κυανέρυθρων"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Πανιώνιος δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει για δεύτερη φορά τον Ολυμπιακό Βόλου και να προκριθεί στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος παίρνοντας μια από τις μεγαλύτερες νίκες του σε επαγγελματικό επίπεδο με το ευρύ 6-0. (VIDEO)

Ο Πανιώνιος μπήκε αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση και με πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές αφού είχε κερδίσει στο πρώτο ματς με 3-0 στη σύνθεση του έπαιξε αρκετά καλό ποδόσφαιρο και δεν δυσκολεύτηκε να φτάσει σε μια ακόμη ευρεία νίκη με 6-0 και στην άνετη πρόκριση επί του Ολυμπιακού Βόλου στην επόμενη φάση.

Πρωταγωνιστής για τους "κυανέρυθρους" ήταν ο Τσιλούλης ο οποίος πέτυχε δύο γκολ ενώ ο Νίκκι Παπαβασιλείου χρησιμοποίησε και κάποιους αρκετά νεαρούς ποδοσφαιριστές όπως ο Ρέτσος που έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Πανιωνίου.

Οι "κυανέρυθροι" πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 2' μετά από μια εξαιρετική επίθεση. Ο Εμμανουηλίδης έγινε κάτοχος της μπάλας στα αριστερά και με τακουνάκι έδωσε στον Σαραμαντά, αυτός έκανε τη σέντρα και ο Δούμτσιος με κεφαλιά ψαράκι άνοιξε το σκορ.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν την υπεροχή και στο 21' ο Τσιλούλης με ωραία προσπάθεια πέρασε τον αντίπαλο του και μα δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τσιλούλης μετά από κόρνερ του Μιλόγεβιτς πήρε την κεφαλιά, αυτή βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και στην προσπάθεια του να διώξει ο Μακρυωνίτης την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Ο Πανιώνιος συνέχισε δυνατά και στο δεύτερο 45λεπτο και στο 54' ο Εμμανουηλίδης έδωσε στον Τσιλούλη ο οποίος πλάσαρε με τη μια στο απέναντι γάμα γράφοντας το 4-0 με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Στο 73' οι γηπεδούχοι έφτασαν και σε πέμπτο γκολ μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Καμαρά που είχε περάσει ως αλλαγή στο ματς με τη μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα. Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο Παπανικολάου στο 89' με καρφωτή κεφαλιά μετά από σέντρα του Ρέτσου από τα δεξιά.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Κότνικ, Ρέντζας, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κιάκος, Ρέτσος, Μιλόγεβιτς, Εμμανουηλίδης (67' Παπανικολάου), Γρίβας, Τσιλούλης (57' Καμαρά).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Μακρυωνίτης, Πριόνας, Μπουτζίκος, Φαζός, Βοσνακίδης, Κόλα, Ρόκα, Κουτσιανικούλης, Κλεμέντ, Δεινόπαπας, Τσίτας.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ