ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα:Με αποδοκιμασίες αποχώρησαν οι διαιτητές από το ΟΑΚΑ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σχεδόν μία ώρα μετά το τέλος της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα αποχώρησαν οι διαιτητές από το ΟΑΚΑ κάτω από έντονες αποδοκιμασίες. Έξαλλοι με τον Καλύβα οι πράσινοι.

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 επί του ΠΑΣ Γιάννινα και προκρίθηκε στους “8” του Κυπέλλου. Παρά την πρόκριση οι πράσινοι έχουν δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία και κυρίως από τον επόπτη Καλύβα που μεταξύ άλλων ακύρωσε καθαρό γκολ του Ινσούα.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού εξέφρασαν τα παράπονα τους στη διαιτητική τριάδα. Μετά το τέλος της αναμέτρησης στο πράσινο στρατόπεδο τόνισαν ότι θεωρούν αυτονόητο πως ο συγκεκριμένος επόπτης δεν θα διαιτητεύσει ξανά.

Σχεδόν μία ώρα μετά το τέλος του αγώνα οι διαιτητές της αναμέτρησης έγιναν αποδέκτες των παραπόνων οπαδών του Παναθηναϊκού και έξω από το ΟΑΚΑ. Συγκεκριμένα, κατά την αναχώρησή τους περίπου 30-40 άτομα που βρίσκονταν στο σημείο (κάποιοι πήγαιναν στο κλειστό του μπάσκετ) αποδοκίμασαν έντονα τους διαιτητές της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ πριν αυτοί αποχωρήσουν με ταξί.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ