ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Παίζει με Ατρόμητο η Λαμία

Παίζει με Ατρόμητο η Λαμία
Λαμία, Λεάντρο INTIME SPORTS

Η Λαμία θα δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, παρά τα λεγόμενα της διοίκησης για απόσυρση. "Όχι" στην αποχώρηση από τον Ερασιτέχνη.

"Εξερράγη" ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου με τη διαιτησία του Ρούσσου - Μπεκερτζή στην αναμέτρηση της Λαμίας με την Κέρκυρα. Η ομάδα της Φθιώτδιας προηγήθηκε με 2-0, οι Φαίακες το γύρισαν σε 3-2 με τη βοήθεια της διαιτησίας και ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΣ Λαμία εξέδωσε ανακοίνωση, υποστηρίζοντας ότι θα την αποσύρει από τη Football League.

Μάλιστα μίλησε και στον Sport24 Radio 103.3 τονίζοντας πως το πρωτάθλημα είναι σκηνοθετημένο και ότι στη Football League επικρατεί καθεστώς "Βασιλευόμενης Δημοκρατίας". Σύμφωνα με πληροφορίες, η Λαμία θα δώσει κανονικά το παρών στην αναμέτρηση της Τρίτης (1/12) με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο. Δεν τίθεται θέμα, δηλαδή, να αποσυρθεί από τις επίσημες διοργανώσεις η ομάδα.

Ο Ερασιτέχνης εξέδωσε μάλιστα ανακοίνωση, μέσω της οποίας ξεκαθάρισε ότι είναι αντίθετος στην αποχώρηση. Αναλυτικά: " Μετά από όσα όλη η Ελλάδα παρακολούθησε στον αγώνα του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 στην Κέρκυρα και τη συνεχιζόμενη αδικία σε βάρος της ομάδας μας, το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 προσκαλεί τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας, τους Βουλευτές του νομού, το Δήμαρχο Λαμιέων, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαμιέων, τον πρόεδρο της Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, τον πρόεδρο της Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 σε συνάντηση, την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου και ώρα 20:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Εργατικού Κέντρου, προκειμένου να συζητηθεί η αντιμετώπιση της αδικίας που υφίσταται η ομάδα μας, η οποία απασχολεί έντονα την τοπική κοινωνία, στηρίζοντας την δίκαιη διαμαρτυρία του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964.

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ζητά από το Δ.Σ. της Π.Α.Ε., τα μέλη του οποίου περιβάλλει με εκτίμηση κι εμπιστοσύνη, να μην υποχωρήσουν απέναντι στην αδικία και σε όσους ωφελούνται από αυτήν και να διατηρήσουν την ομάδα στο πρωτάθλημα της Football League ΟΠΑΠ. Η πολυετής προσπάθεια για την ανόρθωση της ομάδας μας δεν μπορεί να σταματήσει εδώ. Θα είμαστε όλοι συμπαραστάτες.

Τέλος, καλούμε όλο τον φίλαθλο κόσμο να δώσει δυναμικό παρόν, τόσο στον αγώνα του Κυπέλλου της Τρίτης 1/12 με τον Ατρόμητο Αθηνών και τον επερχόμενο αγώνα Πρωταθλήματος με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή 6/12 στο ΔΑΚ, όσο και στην παραπάνω εκδήλωση και με αυτόν τον τρόπο να δείξει την συμπαράστασή του.

Εκ του Δ.Σ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λαμία: "Αποχωρούμε από το πρωτάθλημα"

Ανατροπή για Κέρκυρα, ξέσπασμα Ολυμπιακού Βόλου

Παπαϊωάννου: "Όλοι δούλοι στη Football League, εγώ όχι"

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ