ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οριστικό: Αναβολή του Αστέρας - ΑΕΚ για λόγους ασφαλείας

Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography
Photo by: Andreas Papakonstantinou / Tourette Photography TOURETTE PHOTOGRAPHY

Η αναμέτρηση του Αστέρα με την ΑΕΚ που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη (08/01) αναβλήθηκε οριστικά υπό το φόβο επεισοδίων μετά από απόφαση του Λευτέρη Αυγενάκη.

Δεν θα διεξαχθεί τελικά η αναμέτρηση του Αστέρα με την ΑΕΚ για τη φάση των "16" του Κυπέλλου. Οι φόβοι που υπήρχαν για επεισόδια μεταξύ οπαδών των κιτρινόμαυρων που θα πήγαιναν στην Τρίπολη με εκείνους του Ολυμπιακού που θα πήγαιναν στην Καλαμάτα για τον αγώνα της ομάδας τους οδήγησαν στην αναβολή.

Η απόφαση πάρθηκε από τον Λευτέρη Αυγενάκη.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση ο Υφυπουργός Αθλητισμού οδηγήθηκε στη συγκεκριμένη απόφαση κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας τάξης.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Με απόφαση του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, αναβάλλεται η διεξαγωγή του προγραμματισμένου για αύριο, Τετάρτη 8 Ιανουαρίου, ποδοσφαιρικού αγώνα Αστέρας Τρίπολης - ΑΕΚ για το Κύπελλο, κατόπιν αιτήματος της Ελληνικής Αστυνομίας και εισήγησης της ΔΕΑΒ, για λόγους διασφάλισης της δημόσιας τάξης".

Διαβάστε ακόμα:

Αναβολή του αγώνα Αστέρας - ΑΕΚ για λόγους ασφαλείας
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ