ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ολυμπιακός - Ξάνθη: Με Χασάν και Ποντένσε στο 3-0 (VIDEOS)

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός έκανε το 2-0 με τον Αχμέντ Χασάν και το 3-0 με το δεύτερο γκολ στο ματς του Ντανιέλ Ποντένσε στο ματς με την Ξάνθη κι απέκτησε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. (VIDEOS)

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ξάνθη - live από το Sport24.gr και ραδιοφωνικά από τον Sport24 Radio 103,3 η εξέλιξη του ματς - για τη ρεβάνς των δύο ομάδων στο πλαίσιο των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας και οι "ερυθρόλευκοι" άνοιξαν το σκορ στο 29ο λεπτό με τον Ντανιέλ Ποντένσε μετά από εξαιρετική κάθετη του Μπίμπαρς Νάτχο.

Στο 52ο λεπτό η ομάδα του Πειραιά διεύρυνε το προβάδισμά της. Ο Βασίλης Τοροσίδης γύρισε τη μπάλα από τα δεξιά, ο Κώστας Φορτούνης την άφησε για τον Αχμέντ Χασάν, ο Αιγύπτιος έπαιξε το 1-2 με τον Τρικαλινό, σούταρε, η μπάλα πέρασε κάτω από τα πόδια του Λισγάρα και την έστειλε στα δίχτυα του Ζίβκο Ζίβκοβιτς για το 2-0!

Ύστερα από τέσσερα λεπτά ήλθε και το τρίτο γκολ των γηπεδούχων και της αναμέτρησης. Η μπάλα δεν απομακρύνθηκε από την άμυνα της Ξάνθης, αυτή στρώθηκε στον Ντανιέλ Ποντένσε, εκείνος έκανε ιδανικό δεξί πλασέ στη δεξιά γωνία του Ζίβκο Ζίβκοβιτς και 3-0 για τους Πειραιώτες με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο ματς!

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ