ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Και τώρα οι δυο τους

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ(Α) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(Κ) ΖΙΛΕ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ / ΤΑΧΤΣΙΔΗΣ(Α) ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ(Κ) ΖΙΛΕ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πού θα καθίσει η μπίλια αυτή τη φορά; Στο κόκκινο ή στο κίτρινο; Ολυμπιακός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου και το Stoiximan.gr προσφέρει πολυάριθμες, πολλές δε φρέσκες, στοιχηματικές επιλογές.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ κοντράρονται για το εισιτήριο που οδηγεί στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, σε μία διασταύρωση που μας έχει συνηθίσει σε αγώνες που ξεχειλίζουν από πάθος, ένταση και συγκινήσεις!

Οι δύο ομάδες μάχονται 3 φορές σε διάστημα 2 εβδομάδων (Κύπελλο και Πρωτάθλημα) με τα αποτελέσματα να κρίνουν πολλά για το μέλλον και των δύο.

Η αυλαία ανοίγει την Τετάρτη (24/01) στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", όπου ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει σαφές προβάδισμα με "όπλο" την ανεβασμένη αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Οι Πειραιώτες, προερχόμενοι από την άνετη επικράτησή τους στο Πρωτάθλημα επί της Ξάνθης (3-0), θα υποδεχτούν την ΑΕΚ με ανεβασμένη ψυχολογία, ωστόσο ο Όσκαρ Γκαρθία πιθανότατα δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ελαμπντελαουί και Οφόε.

Από την άλλη, η ΑΕΚ έχασε πολύτιμους βαθμούς στον αγώνα με τη Λάρισα (0-0) και ο Μανόλο Χιμένεθ προσανατολίζεται σε διαφοροποιημένο σχήμα για το ματς στο Φάληρο, χωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών. Οι κιτρινόμαυροι πάντως έχουν δείξει φέτος πως ξεπερνούν εύκολα τις "γκέλες" καθώς στις περισσότερες περιπτώσεις, μετά από κάθε απώλεια βαθμών ακολουθεί θετικό αποτέλεσμα.

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ... ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟ

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως φέτος, είναι η τέταρτη συνεχόμενη χρονιά που Ολυμπιακός και ΑΕΚ διασταυρώνονται στο Κύπελλο, με το σκορ των προκρίσεων μέχρι σήμερα να είναι 2-1 υπέρ της Ένωσης.

Παράλληλα, η παράδοση θέλει τον νικητή μεταξύ των δύο στη φάση των 8 να σηκώνει και την κούπα. Είναι χαρακτηριστικό πως τις προηγούμενες 4 φορές που Ολυμπιακός και ΑΕΚ συγκρούστηκαν στους προημιτελικούς του Κυπέλλου, ένας εκ των δύο χαμογέλασε και μετά τη λήξη του τελικού. (Ολυμπιακός 1965, 2015 – ΑΕΚ 1983, 2000).

Μάλιστα, το Stoiximan.gr, εκτός των εκατοντάδων στοιχημάτων για τον προημιτελικό, προσφέρει και ειδικά στοιχήματα για τις τρεις αναμετρήσεις, όπως το αν κάποια από τις 2 ομάδες θα καταφέρει να παραμείνει αήττητη, το σύνολο των γκολ που θα σημειωθούν στην 3άδα αγώνων αυτή και πολλές ακόμα ελκυστικές αγορές που αφορούν αποκλειστικά τα τρία αυτά ντέρμπι.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ