ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι δύο "μαύρες" βραδιές του Μπορμπαλάν

Referee David Fernandez Borbalan, right, shows a yellow card to Olympiakos' Leonardo Koutris during the Champions League group D soccer match between Olympiakos and Juventus at Georgios Karaiskakis stadium at Piraeus port, near Athens, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis)
Referee David Fernandez Borbalan, right, shows a yellow card to Olympiakos' Leonardo Koutris during the Champions League group D soccer match between Olympiakos and Juventus at Georgios Karaiskakis stadium at Piraeus port, near Athens, Tuesday, Dec. 5, 2017. (AP Photo/Thanassis Stavrakis) AP

Ο διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, δέχθηκε δριμύτατη κριτική για τις αποφάσεις του σε δύο ματς της 20ετούς καριέρας του. (PHOTOS, VIDEO)

Μια ζωή στα γήπεδα έχει περάσει ο Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν. Ο 44χρονος Ισπανός διαιτητής τυγχάνει του σεβασμού στο ισπανικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Στη διάρκεια μιας 20ετούς διαδρομής, ωστόσο, τα λάθη αναπόφευκτα.

Οι "μαύρες" βραδιές, επίσης. Δύο τέτοιες έζησε ο ρέφερι από την Αλμερία. Τον Μάρτιο (1/3) του 2017 για την 25η αγωνιστική της La Liga της προηγούμενης σεζόν σφύριξε το ματς της Ρεάλ με τη Λας Πάλμας. Η αναμέτρηση του "Estadio Santiago Bernabéu" είχε έξι γκολ, αλλά και πολλές "ανορθογραφίες".

Ακύρωσε λανθασμένα κανονικό γκολ του Άλβαρο Μοράτα στο 12ο λεπτό μετά από τακουνάκι του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι δύο "μαύρες" βραδιές του Μπορμπαλάν

Υπέδειξε λανθασμένα σε θέση οφσάιντ τον Ίσκο στο 30ό λεπτό ύστερα από μακρινή πάσα του Μαρσέλο.

Οι δύο "μαύρες" βραδιές του Μπορμπαλάν

Δεν έδωσε κίτρινη στον Νταβίδ Σιμόν σε χέρι πάνω σε σέντρα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 35ο λεπτό.

Οι δύο "μαύρες" βραδιές του Μπορμπαλάν

Στο 41ο λεπτό υπέδειξε τον Σέρχιο Ράμος σε θέση οφσάιντ, σε μια φάση που ο Ανδαλουσιανός κεντρικός αμυντικός καλυπτόταν!

Οι δύο "μαύρες" βραδιές του Μπορμπαλάν

Ο Χόναταν Βιέρα έσπρωξε πρώτος τον Γκάρεθ Μπέιλ και δεν του έδειξε ούτε την κίτρινη κάρτα (ο Ουαλός αντέδρασε και σωστά αποβλήθηκε με κόκκινη).

Οι δύο "μαύρες" βραδιές του Μπορμπαλάν

Στο 70', ακύρωσε ξανά γκολ του Άλβαρο Μοράτα για οφσάιντ του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος, ωστόσο, καλυπτόταν κανονικά.

Οι δύο "μαύρες" βραδιές του Μπορμπαλάν

Στο 73' δεν υπέδειξε πέναλτι του Βιθέντε Γκόμεθ στον Μπενζεμά.

Οι δύο "μαύρες" βραδιές του Μπορμπαλάν

Το άλλο ματς, στο οποίο ο Ισπανός δέχθηκε δριμύτατες αντιδράσεις ήταν αυτό της 11ης Ιουνίου του 2017 και την αναμέτρηση της Ιρλανδίας με την Αυστρία (1-1) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018. Ο Ισπανός ακύρωσε γκολ του Σον Ντάφι στο 86ο λεπτό, λίγα δευτερόλεπτα μετά την ισοφάριση από τον Τζόναθαν Γουόλτερς. Δείτε το παρακάτω video μετά το 2:07:

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ