ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι διαιτητές των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

Οι διαιτητές των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας

Ανακοινώθηκαν από την ΚΕΔ οι διαιτητικές εξάδες των πρώτων ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ με τον Ατρόμητο.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ανακοίνωσε τις διαιτητικές εξάδες (διαιτητής, δύο βοηθοί, δύο επιπρόσθετοι, τέταρτος διαιτητής) των πρώτων παιχνιδιών της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, για τα ζευγάρια ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και ΑΕΚ - Ατρόμητος.

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου, στο γήπεδο της Τούμπας, θα διαιτητεύσει ο Ανδρέας Παππάς του συνδέσμου Αθηνών, με βοηθούς τον Τρύφων Πετρόπουλο από την Αρκαδία και τον Δημήτρη Τάτση από την Ήπειρο, τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ηλίας Αλεξέας από τη Μεσσηνία και επιπρόσθετοι βοηθοί ο Μάριος Λαμπρόπουλος από την Ηλεία και ο Χρήστος Μήτσιος από την Ήπειρο. Τέλος, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Μιχαήλ Καλαθενός από τη Δωδεκάνησο.

Την Πέμπτη 3 Μαρτίου, στο "Σπύρος Λούης" θα σφυρίξει ο Τάσος Σιδηρόπουλος από το σύνδεσμο Δωδεκανήσου, με βοηθούς τους Χρήστο Ακρίβο από την Αθήνα και τον Κυριάκο Μερκενίδη από την Μακεδονία, τέταρτος διαιτητής τοποθετήθηκε ο Γιώργος Σταυρουλάκης από το Ρέθυμνο και επιπρόσθετοι βοηθοί ο Τάσος Παπαπέτρου από την Αθήνα και ο Γιάννης Δελφάκης από την Αρκαδία. Ακόμα, παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο Γιώργος Μπίκας από τη Χαλκιδική.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ