ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Οι 15 εντολές της Π.Ε Μαγνησίας για το Πανθεσσαλικό

ΕΣΚΑΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (Eurokinissi Sports)
ΕΣΚΑΣΕ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΕΡΓΑΣΙΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Π.Ε Μαγνησίας με έγγραφό της ζητά να γίνουν δεκαπέντε συγκεκριμένες εργασίες στο Πανθεσσαλικό για να καταστεί δυνατή η διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ (6/5, 20:30).

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα αναμετρηθούν το Σάββατο 6 Μαΐου στις 20:30 στο πλαίσιο του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας και η Π.Ε Μαγνησίας με έγγραφό της ζητά να γίνουν δεκαπέντε συγκεκριμένες εργασίες στο Πανθεσσαλικό προκειμένου αυτό να πληροί της συνθήκες διεξαγωγής της αναμέτρησης και να δοθεί η σχετική άδεια. Ο χρόνος πιέζει, πολλά μέτωπα είναι ανοικτά και γίνεται "αγώνας δρόμου" προκειμένου να είναι όλα έτοιμα.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ 15 ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ:

1. Έμπροσθεν της γυάλινης πόρτας του γυμναστηρίου (αίθουσα κλειστού στίβου) να τοποθετηθεί μεταλλική πόρτα που να ασφαλίζει.

2. Έναντι πόρτας γυμναστηρίου κλειστού στίβου (θύρα που υπάρχει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και επικοινωνεί με κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου) να τοποθετηθεί πλέγμα στα σημεία που ελλείπει.

3. Να σταθεροποιηθεί η μεταλλική πόρτα που υπάρχει στο προστατευτικό κιγκλίδωμα και επικοινωνεί με κεντρικό γήπεδο ποδοσφαίρου (τοποθέτηση πείρου ασφαλείας στη βάση της πόρτας).

4. Να ισχυροποιηθεί η πόρτα του νοτιοανατολικού τμήματος και να τοποθετηθεί άνωθεν αγκαθωτό σύρμα.

5. Να ενισχυθεί το πλέγμα και να τοποθετηθούν δύο αντηρίδες σταθεροποίησης της πόρτας στο νοτιοανατολικό, βορειοανατολικό και νοτιοδυτικό πύργο (επίπεδο +7.70).

6. Να ενισχυθούν και επισκευαστούν οι θύρες διαδρόμων κυκλοφορίας θεατών (επίπεδο +7.70) στα σημεία ανάμεσα στην ανατολική και βόρεια κερκίδα (πέταλο φιλοξενούμενων).

7. Ανάμεσα στις δύο συρόμενες πόρτες πλησίον της τρίτης πεζογέφυρας να τοποθετηθούν σταθερά κιγκλιδώματα (κάγκελα) αντί των υπαρχόντων διάφραχτων.

8. Να ενισχυθούν-προφυλαχθούν οι Η/Μ εγκαταστάσεις στις εισόδους σταδίου (π.χ ηλεκτρικοί πίνακες πυλώνων φωτισμού)

9. Να ενισχυθεί η βορειοανατολική πόρτα με μεταλλική μπάρα.

10. Να πακτωθούν - σταθεροποιηθούν οι σχάρες απορροής ομβρίων και όλοι οι πείροι των θυρών, με τρόπο που να μην μπορούν να αποξηλωθούν από τους θεατές.

11. Να καλυφθεί πλευρικά η φυσούνα εξόδου των αθλητών.

12. Να αποκατασταθούν τα αποκολλημένα καθίσματα από τις κερκίδες.

13. Να τοποθετηθούν και να είναι λειτουργικές κάμερες ασφαλείας.

14. Να τοποθετηθεί σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

15. Να εξοπλιστεί κατάλληλα το ιατρείο αθλητικής εγκατάστασης.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ